Detaliul uluitor observat în ultima filmare postată de Irina Columbeanu! Fiica Monicăi Gabor, urmărită peste tot?

Irina Columbeanu a atras atenția urmăritorilor ei pe rețelele de socializare cu o postare recentă. De când a intrat în perioada adolescenței, Irina este din ce în ce mai activă online, unde împărtășește fragmente din viața ei prin fotografii și videoclipuri.

Recent, tânăra a postat un videoclip în care își prezenta ținuta zilei. Totuși, ceea ce a captat atenția internauților nu a fost outfitul, ci un alt detaliu observat în filmare: o cameră de supraveghere amplasată în dormitorul ei. Această prezență neașteptată a stârnit curiozitatea și numeroase întrebări. „De ce ești supravegheată cu camera?” a întrebat un internaut, reflectând nedumerirea multora.

### Irina Columbeanu și amintirile din România

Deși au trecut ani de când Irina Columbeanu s-a mutat în SUA împreună cu mama ei, amintirile din România sunt încă vii pentru adolescentă, în special cele legate de vila de la Izvorani. Irina a vorbit despre cât de speciale au fost acele momente pentru ea.

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili,” a mărturisit Irina într-un interviu pentru OK! Magazine.

Leave a Comment

Elwira Petre, primele declarații despre al treilea copil! Soția lui Mihai Petre este pregătită să devină mamă din nou. Ce nume incredibil ii va pune.

Elwira și Mihai Petre formează un cuplu exemplar, bucurându-se de viața de familie alături de cele două fetițe ale lor. Recent, cei doi au discutat despre posibilitatea de a avea încă un copil, o dorință pe care o privesc cu entuziasm, dar și cu o doză de realism, având în vedere vârsta și provocările pe care aceasta le poate aduce.

### Gânduri despre al treilea copil

Mihai și Elwira au o relație solidă și trăiesc fiecare moment împreună cu intensitate. În trecut, Elwira și-a dorit să aibă trei copii, însă viața le-a dăruit până acum doar două fetițe. Cu toate acestea, cei doi părinți nu exclud posibilitatea de a aduce pe lume un nou membru în familie.

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Dacă se întâmplă, un nou membru în familie este binevenit! Dar, suntem conștienți și de realitate,” a mărturisit Elwira Petre pentru viva.ro.

### Mihai Petre, un tată dedicat

Mihai Petre este foarte implicat în viața fetițelor sale și a găsit în rolul de tată o sursă de motivație și împlinire. De la momentul în care a devenit părinte, viața sa s-a schimbat profund, găsind în copiii săi o putere și o motivație zilnică.

„Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic și mai vulnerabil, și îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă și necondiționată, motivația mea de a face lucruri și de a mă trezi în fiecare dimineață este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!” a spus Mihai Petre.

### Viitorul rămâne deschis

Deși își doresc să fie cât mai mult timp alături de fetele lor și să le ofere tot sprijinul, Elwira și Mihai rămân deschiși la posibilitatea de a avea încă un copil. În același timp, sunt conștienți de realitățile și provocările pe care le-ar putea întâmpina pe acest drum.

Leave a Comment