Ipostaza în care nu îl vezi pe Florin Dumitrescu la MasterChef: „De aia evit să ieșim în locuri cu…”

Florin Dumitrescu și-a surprins recent comunitatea de pe Instagram cu mișcările sale de dans energice și pline de voie bună. Juratul de la MasterChef, cunoscut pentru talentul său culinar, a fost filmat de soția sa, Cristina, în timp ce își etala talentul de dansator într-un restaurant din București. Imaginile au devenit rapid virale, stârnind reacții amuzante și admirative din partea internauților. În clipul postat de Cristina, Florin dansează cu entuziasm pe ritmurile piesei „Hai cu mine” de la B.U.G. Mafia, iar soția sa a adăugat un mesaj amuzant, dezvăluind că are o înțelegere cu acesta: dacă mai dansează în public, va fi postat online!

Mutarea recentă de la Antena 1 la Pro TV pare să fi adus mai mult timp liber pentru cei trei chefi de la MasterChef, inclusiv pentru Florin, care și-a petrecut o seară relaxantă alături de soție și prieteni. Florin s-a bucurat de fiecare moment, dansând liber și fără inhibiții, într-o atmosferă de distracție și voie bună. Într-o ținută lejeră, chef-ul a fost plin de energie, reușind să îi impresioneze pe toți cei prezenți cu mișcările sale. Cristina, care a surprins aceste momente pe cameră, și-a pus mâinile în cap, însă nu s-a putut abține să nu împărtășească videoclipul cu urmăritorii lor.

Internauții au fost încântați de spectacolul oferit de juratul de la Pro TV, reacționând cu mesaje pline de umor și apreciere: „Bineeee Chef! Mulțumim pentru imagini”, „E dulce rău cheful când dansează. Mulțumim Cristina”, „Are talent. Poate îl ia Smiley în trupă”, „Nu doar rege în bucătărie, ci și rege pe ringul de dans”. Postarea a fost inundată de comentarii pozitive, demonstrând încă o dată popularitatea lui Florin Dumitrescu în rândul publicului.

Pe lângă acest moment de relaxare și veselie, Florin Dumitrescu continuă să fie un pilon de bază în juriul MasterChef România, alături de colegii săi Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei chefi s-au întors la Pro TV pentru sezonul 9, care a debutat pe 10 septembrie 2024, și au fost invitați recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au participat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Printre subiectele discutate a fost și cel legat de salariile primite de cei trei la MasterChef, un subiect de interes major pentru fanii emisiunii.

Cu fiecare apariție, Florin Dumitrescu dovedește că, dincolo de priceperea în bucătărie, are și o personalitate vibrantă care îl face îndrăgit de public. Fie că este vorba de gătit sau de dans, chef-ul reușește mereu să fie în centrul atenției și să ofere momente de neuitat.

Leave a Comment

De ce a fost dată afară Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva: „Pe nepusă masă. Probabil s-a dorit o…”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, a decis să dezvăluie adevăratul motiv pentru care a fost înlăturată din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Artista a mărturisit că nu se aștepta să fie exclusă și că decizia producătorilor a fost una dureroasă pentru ea. În urma acestei decizii neașteptate, soprana a reacționat într-un mod impulsiv, printr-un gest pe care acum îl regretă.

În urmă cu câțiva ani, Ozana Barabancea, împreună cu alte două persoane din juriu, au fost date afară de la „Te cunosc de undeva”. În spațiul public au circulat diverse zvonuri, inclusiv unele legate de probleme financiare, însă artista a clarificat recent situația. În cadrul emisiunii „40 de întrebări” moderată de Denise Rifai, Ozana a explicat că decizia excluderii nu i-a fost comunicată în mod direct și că motivul real ar fi fost o dorință a producătorilor de a „împrospăta” imaginea juriului. „Am fost date afară trei persoane din patru așa pe nepusă masă, neștiind. Ne-am trezit că nu trebuie să mai mergem la repetiții, la filmare. Probabil că s-a dorit o împrospătare a imaginii juraților, nu știu. Niciodată nu mi s-a dat o explicație”, a spus artista.

La momentul respectiv, Ozana a fost înlocuită de Monica Anghel, însă soprana a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegei sale. Totuși, impactul emoțional a fost puternic, iar Ozana a reacționat imediat după prima ediție difuzată în noua formulă, postând un mesaj dur pe rețelele de socializare. Ea a recunoscut că a acționat dintr-o stare de frustrare și durere, simțindu-se neîndreptățită. „Cred că am vrut să fiu rea și mi-a ieșit. Îmi pare rău, acum nu aș mai face asta sau poate aș privi altfel situația. Omul când este supărat, când este frustrat… evident că m-a durut. M-a durut foarte că n-am fost pentru că eu m-am simțit mereu omul potrivit la locul potrivit și știam că fac bine ceea ce fac”, a explicat Ozana, subliniind că excluderea ei a fost o experiență dificilă și neașteptată.

Cu toate acestea, povestea a avut un final fericit, iar Ozana Barabancea a revenit la masa juriului, acolo unde se simte „la locul potrivit”. Artista a reflectat asupra întâmplării și consideră acum că totul s-a terminat cu bine, ceea ce o bucură nespus. „Totul este bine când se termină cu bine. Deci, iată-mă din nou la masa juriului”, a concluzionat Ozana, exprimându-și satisfacția pentru că și-a reluat rolul în cadrul emisiunii pe care o îndrăgește și care o reprezintă.

Această revenire a fost bine primită de fanii emisiunii „Te cunosc de undeva”, care au apreciat sinceritatea și dedicarea artistei față de show. Prin deschiderea sa, Ozana Barabancea demonstrează că momentele dificile pot fi depășite, iar reîntoarcerea sa la juriu este o dovadă a talentului și profesionalismului său, care nu au fost niciodată puse sub semnul întrebării.

Leave a Comment