Cum și-a distrus Eric Roberts cariera și motivul pentru care nu are voie să vorbească despre sora lui, celebra Julia Roberts

### Eric Roberts și Relația sa cu Julia Roberts

Revista „Interview” a scris în anii săi de glorie că Eric Roberts este atât de atrăgător încât „chipul său ar putea fi bătut pe o monedă romană”. Cunoscut pentru talentul său actoricesc, Eric a devenit celebru pentru două lucruri: abilitățile sale deosebite în actorie și faptul că este fratele mai mare al Juliei Roberts.

În anii ’80, Eric era pe buzele tuturor, având un parcurs promițător la Hollywood. Cu ochii săi albaștri și zâmbetul charismatic, a fost nominalizat la premiile Oscar și Globurile de Aur, jucând în peste 480 de filme. Din păcate, a acceptat adesea roluri mai puțin semnificative, dar atunci când i s-a oferit un scenariu de calitate, a adus pe ecran o carismă rar întâlnită.

Una dintre interpretările sale remarcabile a fost cea din filmul biografic „Star 80” (1983), unde a fost nominalizat la Oscar pentru rolul lui Paul Snider. Deși părea să aibă un viitor strălucit, a fost eclipsat de succesul surorii sale, Julia Roberts, care a câștigat un Oscar pentru „Pretty Woman” (1990).

Dependența de cocaină a complicat și mai mult situația. Eric a recunoscut că problemele sale cu drogurile au afectat relația cu Julia, afirmând: „Dacă nu aş fi fost eu, nu ar fi existat nici Julia Roberts, nici Emma Roberts ca vedete, și sunt mândru de asta.” Aceste declarații au deranjat-o pe Julia, care i-ar fi cerut să nu mai vorbească despre ea în public.

Relația dintre frați a fost adesea distantă. Eric a explicat că, din cauza dependenței sale, surorile lor au avut de suferit: „Lisa și Julia aveau nevoie de dragoste și siguranță, dar au primit frică și nesiguranță.” Această situație a fost agravată de conflictul său cu fosta parteneră, Kelly Cunningham, pentru custodia fiicei lor, Emma.

Eric a recunoscut că, din cauza consumului de droguri, a pierdut custodia fiicei sale. Julia a fost de partea lui Kelly, considerând că a fost decizia corectă.

Se pare că există o regulă în familia Roberts prin care Eric nu are voie să vorbească despre fiica sau sora sa în public. Într-un interviu recent, el a spus: „Îmi iubesc sora, dar nu pot vorbi despre ea. Nu vrea să discutăm despre asta, iar fiica mea mi-a cerut același lucru.”

Recent, Eric a publicat autobiografia sa, „Runaway Train: Or the Story of My Life So Far”, în care vorbește despre dependențele sale și relația complicată cu Julia. El a sperat că soră-sa va accepta scuzele sale publice, recunoscând că a fost greșit să declare: „Dacă nu aş fi fost eu, nu ar fi existat Julia Roberts”. Relația lor rămâne în continuare tensionată, iar „scuzele” lui Eric sugerează complexitatea situației.

Leave a Comment

Tavi Clonda, schimbare spectaculoasă de look! La ce transformare a apelat soțul Gabrielei Cristea

### Tavi Clonda și Noua Sa Transformare

Tavi Clonda a decis să își facă o schimbare radicală de look, lăsându-se pe mâna specialiștilor pentru a obține un rezultat surprinzător. Artistul, cunoscut pentru activitatea sa pe rețelele sociale, a ales să împărtășească această transformare cu fanii săi.

Plictisit de vechea frizură, Tavi a decis să viziteze un salon de înfrumusețare, fără să își anunțe soția, Gabriela Cristea, despre noua sa alegere. El a descris acest moment ca pe o surpriză plăcută pentru ea, menționând: „Am venit să mă fac frumos. E important să rămânem frumoși în interior, iar eu nu am mai fost niciodată așa de blond.”

După ce a apărut cu noua sa culoare de păr, Tavi a fost întâmpinat cu aplauze de către Gabriela și fetele lor. Soția și fiicele lui au fost încântate de noul său look, spunând: „Nici nu te-am recunoscut! Arăți foarte bine!”

### Tensiuni în Relația cu Gabriela

Deși cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, nu lipsesc momentele de tensiune. Tavi a discutat recent despre modul în care își gestionează certurile cu Gabriela.

„La noi, lucrurile se rezolvă în două zile. Suntem amândoi artiști și uneori ne retragem în noi înșine, așteptând ca celălalt să facă primul pas. Organizarea este un punct mai slab pentru noi, mai ales cu copiii. Am început să ne notăm programările, dar este important să comunicăm constant,” a explicat Tavi, subliniind importanța colaborării în viața de zi cu zi.

Leave a Comment