Reacția furibundă a Mariei Tebieș, după ce s-a spus că ar avea o relație cu Dani de la Insula Iubirii. Ispita a clarificat situația

### **Maria Tebieș Clarifică Relația cu Dani de la Insula Iubirii**

Maria Tebieș a reacționat ferm după zvonurile care sugerau că ar avea o relație cu Dani de la Insula Iubirii. Ispita a dorit să facă lumină asupra situației și să explice ce se întâmplă cu adevărat între ei.

### **Ce se Întâmplă cu Dani**

Recent, Dani s-a despărțit de Mădălina și este acum deschis la o nouă relație, menționând că preferă o brunetă, după ce a avut relații anterioare cu blonde. Însă apariția sa alături de Maria Tebieș a stârnit speculații printre fani, care au început să creadă că cei doi ar fi împreună.

### **Reacția Mariei**

Maria a simțit nevoia să clarifice aceste zvonuri, afirmând pe rețelele sociale că ea și Dani sunt doar prieteni. „Hai să lămurim lucrurile. Cine mă cunoaște cu adevărat știe că eu nu sunt împreună cu Dani. Suntem doar amici, atât,” a declarat Maria Tebieș pe Instagram.

### **Despărțirea dintre Dani și Mădălina**

Dani și Mădălina au avut o relație de șapte luni, dar s-au despărțit după câteva dispute serioase, inclusiv acuzații de infidelitate. Mădălina a declarat că, în urma discuțiilor, Dani a decis să pună punct relației, dar ulterior a încercat să o răzgândească, spunându-i că își dorește o familie alături de ea. Cu toate acestea, la scurt timp, Dani a fost văzut cu altcineva, ceea ce a dus la finalizarea relației.

Leave a Comment

Prințesa de Wales a marcat primul său angajament public după ce a încheiat chimioterapia

### **Kate Middleton Revine la Îndatoririle Regale După Terminarea Chimioterapiei**

La o săptămână după ce a anunțat că a finalizat chimioterapia, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a reluat activitățile oficiale. Aceasta a marcat primul său angajament public de la încheierea tratamentului, desfășurându-se la Castelul Windsor.

### **Revenirea la Activitate**

Conform Court Circular, registrul oficial al activităților regale, Kate, în vârstă de 42 de ani, s-a întâlnit recent cu echipa sa de la Centre for Early Childhood și cu personalul Palatului Kensington, discutând despre proiectele sale dedicate dezvoltării timpurii a copiilor.

### **Anunțul Despre Tratament**

Săptămâna trecută, printr-un videoclip emoționant postat online, Kate a anunțat că a terminat chimioterapia. De asemenea, ea a participat la un eveniment privat la Palatul Windsor, organizat de o asociație caritabilă pentru copii, marcând astfel începutul revenirii sale treptate la îndatoriri.

### **Planuri Viitoare**

Printre evenimentele la care Kate ar putea participa se numără o slujbă de comemorare pe 10 noiembrie, precum și concertul anual de colinde la Westminster Abbey, programat pentru luna următoare.

### **Mesaj Emoționant**

Pe 9 septembrie, Kate a împărtășit un mesaj personal, filmat la casa de țară a familiei, Anmer Hall, în care spunea: „Nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul. Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru noi ca familie. Viața se poate schimba într-o clipă, iar călătoria împotriva cancerului este complexă și imprevizibilă, mai ales pentru cei dragi.”

Leave a Comment