Prințesa de Wales a marcat primul său angajament public după ce a încheiat chimioterapia

### **Kate Middleton Revine la Îndatoririle Regale După Terminarea Chimioterapiei**

La o săptămână după ce a anunțat că a finalizat chimioterapia, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a reluat activitățile oficiale. Aceasta a marcat primul său angajament public de la încheierea tratamentului, desfășurându-se la Castelul Windsor.

### **Revenirea la Activitate**

Conform Court Circular, registrul oficial al activităților regale, Kate, în vârstă de 42 de ani, s-a întâlnit recent cu echipa sa de la Centre for Early Childhood și cu personalul Palatului Kensington, discutând despre proiectele sale dedicate dezvoltării timpurii a copiilor.

### **Anunțul Despre Tratament**

Săptămâna trecută, printr-un videoclip emoționant postat online, Kate a anunțat că a terminat chimioterapia. De asemenea, ea a participat la un eveniment privat la Palatul Windsor, organizat de o asociație caritabilă pentru copii, marcând astfel începutul revenirii sale treptate la îndatoriri.

### **Planuri Viitoare**

Printre evenimentele la care Kate ar putea participa se numără o slujbă de comemorare pe 10 noiembrie, precum și concertul anual de colinde la Westminster Abbey, programat pentru luna următoare.

### **Mesaj Emoționant**

Pe 9 septembrie, Kate a împărtășit un mesaj personal, filmat la casa de țară a familiei, Anmer Hall, în care spunea: „Nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul. Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru noi ca familie. Viața se poate schimba într-o clipă, iar călătoria împotriva cancerului este complexă și imprevizibilă, mai ales pentru cei dragi.”

Leave a Comment

Cleopatra Stratan a făcut o dezvăluire uimitoare pe rețelele de socializare, atunci când a mărturisit că suferă de o afecțiune care nu poate fi operată.

### **Cleopatra Stratan Face O Mărturisire Emoționantă despre Problemele Sale de Sănătate**

Cleopatra Stratan a surprins fanii cu o dezvăluire profundă pe rețelele de socializare, anunțând că se confruntă cu o afecțiune medicală care nu poate fi operată. Artista a împărtășit provocările cu care se confruntă din cauza acestei probleme.

### **Afecțiunea cu care Se Confruntă Cleopatra**

Încă de la vârsta de doi ani, Cleopatra suferă de astigmatism hipermetropic, o afecțiune oftalmologică serioasă. Din păcate, aceasta nu poate fi tratată chirurgical, motiv pentru care artista a ales să poarte ochelari, devenind astfel o parte esențială a stilului său.

Deși a încercat și lentilele de contact, dioptriile sale mari au făcut ca această opțiune să nu fie eficientă. Cleopatra a explicat: „Am astigmatism hipermetropic, port ochelari de la doi ani. Am explorat posibilitatea unei operații, dar mi s-a spus că șansele de succes nu sunt de 100%. Prefer să continui să port ochelari, pe care îi ador și care fac parte din mine!”

### **Ochelarii, Parte Din Identitatea Sa**

Cleopatra nu renunță la ochelari, purtându-i chiar și în cadrul competiției Asia Express. Chiar și în ziua nunții, a ales un model care a stârnit controverse, fiind criticată de Iulia Albu pentru alegerea sa. Iulia a sugerat că ar trebui să aibă o pereche de ochelari mai elegantă pentru evenimente speciale, subliniind importanța unei apariții corespunzătoare.

### **Viața Cotidiană și Acceptarea**

În ciuda provocărilor, Cleopatra Stratan continuă să își trăiască viața normal, fiind activă atât în cariera sa artistică, cât și în relația cu fanii. Ea demonstrează că, indiferent de obstacole, este posibil să te adaptezi și să îți trăiești visurile.

Leave a Comment