Cleopatra Stratan a făcut o dezvăluire uimitoare pe rețelele de socializare, atunci când a mărturisit că suferă de o afecțiune care nu poate fi operată.

### **Cleopatra Stratan Face O Mărturisire Emoționantă despre Problemele Sale de Sănătate**

Cleopatra Stratan a surprins fanii cu o dezvăluire profundă pe rețelele de socializare, anunțând că se confruntă cu o afecțiune medicală care nu poate fi operată. Artista a împărtășit provocările cu care se confruntă din cauza acestei probleme.

### **Afecțiunea cu care Se Confruntă Cleopatra**

Încă de la vârsta de doi ani, Cleopatra suferă de astigmatism hipermetropic, o afecțiune oftalmologică serioasă. Din păcate, aceasta nu poate fi tratată chirurgical, motiv pentru care artista a ales să poarte ochelari, devenind astfel o parte esențială a stilului său.

Deși a încercat și lentilele de contact, dioptriile sale mari au făcut ca această opțiune să nu fie eficientă. Cleopatra a explicat: „Am astigmatism hipermetropic, port ochelari de la doi ani. Am explorat posibilitatea unei operații, dar mi s-a spus că șansele de succes nu sunt de 100%. Prefer să continui să port ochelari, pe care îi ador și care fac parte din mine!”

### **Ochelarii, Parte Din Identitatea Sa**

Cleopatra nu renunță la ochelari, purtându-i chiar și în cadrul competiției Asia Express. Chiar și în ziua nunții, a ales un model care a stârnit controverse, fiind criticată de Iulia Albu pentru alegerea sa. Iulia a sugerat că ar trebui să aibă o pereche de ochelari mai elegantă pentru evenimente speciale, subliniind importanța unei apariții corespunzătoare.

### **Viața Cotidiană și Acceptarea**

În ciuda provocărilor, Cleopatra Stratan continuă să își trăiască viața normal, fiind activă atât în cariera sa artistică, cât și în relația cu fanii. Ea demonstrează că, indiferent de obstacole, este posibil să te adaptezi și să îți trăiești visurile.

Leave a Comment

„Nu mă mai recunosc copiii acasă”. Liliana Ștefan a înflorit după despărțirea de Dan Bittman. Ce schimbare radicală și-a făcut

### **Liliana Ștefan și Dan Bittman: O Poveste de Viață și Transformare după Despărțire**

Liliana Ștefan și Dan Bittman s-au despărțit în 2016, dar rămân legați prin cei trei copii pe care îi au împreună: Marc, Patrick și Alex. Fiecare dintre ei a urmat un drum diferit. În timp ce Dan Bittman continuă să își dedice timpul muzicii, Liliana a trecut prin schimbări semnificative, atât pe plan fizic, cât și profesional.

### **Noul Parcurs al Lilei**

În prezent, Liliana este foarte ocupată, având o nouă carieră ca psiholog și terapeut. Totodată, s-a întors la o veche pasiune: Cutiuța Muzicală, proiectul artistic care i-a adus succesul inițial și care a adus bucurie multor copii. Recent, a lansat spectacolul „Cutiuța muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, o producție ce îmbină muzica, dansul și actoria, dedicată în special celor mici.

### **Transformarea Lilianei Ștefan**

După despărțirea de Dan Bittman, Liliana a suferit o transformare radicală. A ales să devină mai blondă, cu o tunsoare scurtă și șuvițe, surprinzându-se și pe ea însăși. Cu umor, a comentat pe Instastory: „Am ieșit aproape blondă și copiii nu mă mai recunosc acasă.”

La 54 de ani, Liliana a fost mereu o prezență discretă și feminină. Schimbarea sa de look este cu atât mai evidentă având în vedere că, în perioada relației cu Dan, avea părul brunet și lung.

### **Declarațiile lui Dan Bittman despre Relația Lor**

Dan Bittman, deși rezervat în privința vieții personale, a confirmat recent că este implicat într-o nouă relație. El a menționat că nu mai comunică cu Liliana, relația lor deteriorându-se în ultimii ani. „Nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ce a fost important a fost direcția comună pe care am avut-o, care a dus la nașterea copiilor noștri,” a declarat el.

Invitat la un podcast realizat de Teo Trandafir, Dan a subliniat că nu există șanse de reconciliere, menționând că relațiile s-au răcit semnificativ. După despărțirea din 2016, a afirmat că totul a evoluat din ce în ce mai rău în ceea ce privește legătura lor.

### **Încheiere**

Liliana și Dan au ales căi diferite în viață, dar amândoi continuă să fie prezențe notabile în viața copiilor lor. Această poveste reflectă complexitatea relațiilor și modul în care viața poate aduce schimbări neașteptate.

Leave a Comment