„Nu mă mai recunosc copiii acasă”. Liliana Ștefan a înflorit după despărțirea de Dan Bittman. Ce schimbare radicală și-a făcut

### **Liliana Ștefan și Dan Bittman: O Poveste de Viață și Transformare după Despărțire**

Liliana Ștefan și Dan Bittman s-au despărțit în 2016, dar rămân legați prin cei trei copii pe care îi au împreună: Marc, Patrick și Alex. Fiecare dintre ei a urmat un drum diferit. În timp ce Dan Bittman continuă să își dedice timpul muzicii, Liliana a trecut prin schimbări semnificative, atât pe plan fizic, cât și profesional.

### **Noul Parcurs al Lilei**

În prezent, Liliana este foarte ocupată, având o nouă carieră ca psiholog și terapeut. Totodată, s-a întors la o veche pasiune: Cutiuța Muzicală, proiectul artistic care i-a adus succesul inițial și care a adus bucurie multor copii. Recent, a lansat spectacolul „Cutiuța muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, o producție ce îmbină muzica, dansul și actoria, dedicată în special celor mici.

### **Transformarea Lilianei Ștefan**

După despărțirea de Dan Bittman, Liliana a suferit o transformare radicală. A ales să devină mai blondă, cu o tunsoare scurtă și șuvițe, surprinzându-se și pe ea însăși. Cu umor, a comentat pe Instastory: „Am ieșit aproape blondă și copiii nu mă mai recunosc acasă.”

La 54 de ani, Liliana a fost mereu o prezență discretă și feminină. Schimbarea sa de look este cu atât mai evidentă având în vedere că, în perioada relației cu Dan, avea părul brunet și lung.

### **Declarațiile lui Dan Bittman despre Relația Lor**

Dan Bittman, deși rezervat în privința vieții personale, a confirmat recent că este implicat într-o nouă relație. El a menționat că nu mai comunică cu Liliana, relația lor deteriorându-se în ultimii ani. „Nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ce a fost important a fost direcția comună pe care am avut-o, care a dus la nașterea copiilor noștri,” a declarat el.

Invitat la un podcast realizat de Teo Trandafir, Dan a subliniat că nu există șanse de reconciliere, menționând că relațiile s-au răcit semnificativ. După despărțirea din 2016, a afirmat că totul a evoluat din ce în ce mai rău în ceea ce privește legătura lor.

### **Încheiere**

Liliana și Dan au ales căi diferite în viață, dar amândoi continuă să fie prezențe notabile în viața copiilor lor. Această poveste reflectă complexitatea relațiilor și modul în care viața poate aduce schimbări neașteptate.

Leave a Comment

Viața bate filmul! Ce a pățit Angela de 32 de ani, după ce s-a măritat cu un pensionar italian de 81 de ani

### **Povestea Emigrantei Angela Socol: De la Moldova la O Viață Nouă în Italia**

Angela Socol, o moldoveancă de 32 de ani, a făcut pasul spre o nouă viață în Italia, unde s-a căsătorit cu un pensionar italian de 81 de ani. În ciuda dificultăților întâmpinate, Angela a reușit să se adapteze și să își construiască o existență mai bună.

### **Cum a Ajuns Angela în Italia**

Într-un interviu, Angela a povestit despre drumul ei spre Italia: „Am decis să plec din țară fără să știu exact unde voi ajunge. Costurile de trai erau exagerate, iar, deși aveam un loc de muncă bun, câștigam doar 35 de euro pe lună. Visul meu era să am o casă cu două etaje. Am plecat împreună cu alți șapte moldoveni.”

Angela a călătorit ilegal, trecând prin munți și păduri, și a suportat condiții dificile: „Am dormit în locuri necorespunzătoare, dar, în cele din urmă, am ajuns în Italia.”

### **Primii Pași în Noua Viață**

Odată ajunsă în Italia, Angela a lucrat în diverse gospodării, până când a ajuns în casa lui Mario, un bătrân văduv. „Am început ca îngrijitoare, dar am avut șansa să găsesc un loc mai potrivit. Deși era o provocare, acceptarea a venit cu oportunități mai bune.”

Angela a explicat cum Mario a avut grijă de ea: „El m-a ajutat să-mi plătesc datoriile și mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie. În ziua mea de naștere, mi-a cumpărat un telefon și mi-a propus să mergem la mare, unde am trăit momente de neuitat.”

### **Un Trecut Dureros și O Viață Nouă**

Mario a avut o viață plină de realizări, având un loc de muncă bine plătit și acumulând bunuri valoroase. „El a reușit să își construiască un patrimoniu considerabil, dar a ales să împărtășească cu mine din bunăstarea lui.”

Cei doi s-au căsătorit după câteva luni, iar Angela a fost alături de Mario timp de 12 ani. „Regretul meu cel mai mare este că nu am fost acolo în ultima lui seară. Mi-a rămas o casă, un automobil și o pensie de 1.700 de euro, dar nu regret nimic din ceea ce am trăit alături de el.”

Angela Socol continuă să își construiască viața în Italia, inspirându-i pe cei din jur prin puterea și determinarea ei.

Leave a Comment