Viața bate filmul! Ce a pățit Angela de 32 de ani, după ce s-a măritat cu un pensionar italian de 81 de ani

### **Povestea Emigrantei Angela Socol: De la Moldova la O Viață Nouă în Italia**

Angela Socol, o moldoveancă de 32 de ani, a făcut pasul spre o nouă viață în Italia, unde s-a căsătorit cu un pensionar italian de 81 de ani. În ciuda dificultăților întâmpinate, Angela a reușit să se adapteze și să își construiască o existență mai bună.

### **Cum a Ajuns Angela în Italia**

Într-un interviu, Angela a povestit despre drumul ei spre Italia: „Am decis să plec din țară fără să știu exact unde voi ajunge. Costurile de trai erau exagerate, iar, deși aveam un loc de muncă bun, câștigam doar 35 de euro pe lună. Visul meu era să am o casă cu două etaje. Am plecat împreună cu alți șapte moldoveni.”

Angela a călătorit ilegal, trecând prin munți și păduri, și a suportat condiții dificile: „Am dormit în locuri necorespunzătoare, dar, în cele din urmă, am ajuns în Italia.”

### **Primii Pași în Noua Viață**

Odată ajunsă în Italia, Angela a lucrat în diverse gospodării, până când a ajuns în casa lui Mario, un bătrân văduv. „Am început ca îngrijitoare, dar am avut șansa să găsesc un loc mai potrivit. Deși era o provocare, acceptarea a venit cu oportunități mai bune.”

Angela a explicat cum Mario a avut grijă de ea: „El m-a ajutat să-mi plătesc datoriile și mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie. În ziua mea de naștere, mi-a cumpărat un telefon și mi-a propus să mergem la mare, unde am trăit momente de neuitat.”

### **Un Trecut Dureros și O Viață Nouă**

Mario a avut o viață plină de realizări, având un loc de muncă bine plătit și acumulând bunuri valoroase. „El a reușit să își construiască un patrimoniu considerabil, dar a ales să împărtășească cu mine din bunăstarea lui.”

Cei doi s-au căsătorit după câteva luni, iar Angela a fost alături de Mario timp de 12 ani. „Regretul meu cel mai mare este că nu am fost acolo în ultima lui seară. Mi-a rămas o casă, un automobil și o pensie de 1.700 de euro, dar nu regret nimic din ceea ce am trăit alături de el.”

Angela Socol continuă să își construiască viața în Italia, inspirându-i pe cei din jur prin puterea și determinarea ei.

Leave a Comment

Gabriela Cristea, ironizată pentru că își editează pozele în exces: „Ai slăbit mult cu filtrul ăla, tanti Gabriela”

### **Gabriela Cristea și Criticile Din Vacanța Din Maldive**

Gabriela Cristea, cunoscută prezentatoare TV, a pornit într-o vacanță de vis în Maldive alături de soțul ei, Tavi, și cele două fetițe. Deși aștepta să se bucure de zile relaxante, a fost rapid acuzată de fani că își editează pozele excesiv. O fotografie recentă a stârnit controverse din cauza filtrului folosit, care a fost considerat prea evident de către internauți.

### **Vacanța și Transformările Imaginilor**

Gabriela, activă pe rețelele sociale, a împărtășit cu fanii momente din vacanța sa, însă utilizarea unui filtru inadecvat a atras critici. „Vezi că ți-a fugit filtrul de la ochi!” și „Nici o asemănare cu adevărata Gabriela” sunt doar câteva dintre comentariile ironice primite de la urmăritori.

Fanii și-au exprimat părerea despre pozele postate, considerând că utilizarea excesivă a filtrelor strică imaginea, iar unii dintre ei au folosit umorul pentru a face observații: „Ce ți-ai făcut la ochi?”.

### **Critici în Timpul Sărbătorilor**

Aceasta nu este prima dată când Gabriela se confruntă cu critici. De Crăciun, a fost ținta ironiilor legate de alegerile sale vestimentare și de modul în care arăta bradul de sărbători. Cea mai recentă controversă a fost generată de un clip video în care a prezentat masa de Revelion, care a atras atenția din cauza cantității mari de mâncare.

În ciuda comentariilor negative, Gabriela și Tavi aleg să se concentreze pe momentele frumoase petrecute alături de familie, ignorând criticile venite din partea unor conaționali. Aceștia continuă să se bucure de sărbători și de timpul petrecut împreună, fără a lăsa răutățile din mediul online să le afecteze fericirea.

Leave a Comment