O nouă concurentă și-a făcut apariția incendiar în „Casa iubirii”!El este băiatul care i-a atras atenția

În cea de-a doua ediție a emisiunii de matchmaking „Dragostea în Acțiune”, găzduită de Ana Popescu și difuzată exclusiv pe postul TV Est, o nouă participantă a sosit cu intenția de a-și găsi jumătatea, iar intrarea ei a captat imediat atenția bărbaților prezenți.

În episodul din 17 septembrie 2024, Elena a pășit în „Dragostea în Acțiune” plină de emoții, reușind să atragă rapid interesul bărbaților.

Elena provine dintr-un orășel din județul Vâlcea și locuiește în capitală de trei ani. Recent, a împlinit 21 de ani. De la vârsta de 18 ani, lucrează într-un cazino, unde a început ca supraveghetor de sală și, după doi ani, a avansat în rolul de promoter.

Conform unui videoclip prezentat mai jos, noua participantă a venit în emisiune nu doar pentru a găsi dragostea, ci și pentru a se dezvolta personal, a se cunoaște mai bine și a-și îmbunătăți sinele. Elena recunoaște că este o persoană emoțională și timidă, trăsături care au fost imediat observate de bărbați.

Ultima relație a Elenei s-a încheiat acum nouă luni, după doi ani, din cauza comportamentului posesiv al fostului partener, considerat nejustificat. Elena afirmă că și ea poate simți gelozie, dar nu este posesivă.

Momentul mult așteptat de bărbați a sosit atunci când au fost anunțați cei mai populari candidați din emisiune.

Cea mai recentă participantă menționează că nu are un favorit clar și nici nu dorește să dezvăluie pentru care bărbat a venit în emisiune, subliniind că nu este interesată de niciun bărbat care este deja implicat într-o relație în cadrul „Dragostea în Acțiune”.

Leave a Comment

Alin Oprea ar fi înșelat-o pe Larisa Uță! Ce a găsit fosta soție a artistului în telefonul lui, după 23 de ani de mariaj

**Larisa Uță Rupe Tăcerea la 3 Ani de la Divorțul de Alin Oprea: Adevăruri Despre Infidelitate și Relația Deteriorată cu Copiii**

La trei ani de la divorțul răsunător de Alin Oprea, Larisa Uță, fosta soție a artistului, a decis să iasă public și să-și spună partea de poveste. Până acum, Alin Oprea a fost cel care a discutat frecvent despre motivele separării lor, însă Larisa a ales să fie mai rezervată. Recent, în cadrul unui podcast găzduit de Bursucu’, ea a oferit detalii tulburătoare despre căsnicia lor, dezvăluind un episod de infidelitate care a marcat destrămarea familiei Oprea în 2021.

**Descoperirea care a dus la destrămarea familiei**

Larisa Uță a povestit un moment traumatizant din viața sa conjugală: în anul 2020, a descoperit pe telefonul lui Alin Oprea imagini intime cu o altă femeie, detalii care i-au spulberat încrederea în soțul ei. „Toată viața noastră, 24 de ani, am avut telefoanele pe masă. Am avut aceeași parolă toată viața. Nu am controlat niciodată telefonul lui”, a spus ea în podcast. Cu toate acestea, în seara fatidică, curiozitatea a împins-o să verifice telefonul lui Alin și a găsit dovezile care indicau o relație extraconjugală. „Am intrat în baie, i-am lăsat telefonul și am ieșit. Nu am putut să mă duc în fața lui să stau de vorbă cu el”, a mărturisit Larisa, explicând șocul și durerea resimțite în acel moment.

Deși Alin Oprea și-a justificat relația ca fiind de dată recentă, Larisa crede că infidelitatea lui datează de mai mulți ani. Această descoperire a fost catalizatorul care a dus la divorțul lor, după o relație de peste două decenii și doi copii, Melisa și Adrian.

**Regretul profund al Larisei: Relația deteriorată dintre Alin și copiii lor**

Deși căsnicia lor a fost marcată de conflicte, infidelități și dispute financiare, Larisa Uță a recunoscut că cel mai mare regret al ei este relația slabă pe care Alin o are cu copiii lor. Ea și-a exprimat durerea cu privire la lipsa de implicare a fostului soț în viața Melissei și a lui Adrian: „Dacă am vreun regret în viața mea, este că acest domn nu este tatăl copiilor mei. Că nu are o relație cu copiii mei, copiii lui”, a spus ea cu tristețe. În ciuda eforturilor ei de a-l apropia de copii, Alin Oprea a rămas distant, fără a menține o legătură constantă cu aceștia.

Larisa a subliniat importanța unei relații sănătoase între părinți și copii, regretând că, în ciuda tuturor încercărilor ei de a-l face pe Alin să fie mai prezent, acesta nu a răspuns acestor apeluri. „O să mă recăsătoresc și eu, dar acel om nu o să fie tatăl copiilor mei”, a adăugat ea, recunoscând că un nou partener nu va putea înlocui rolul tatălui biologic în viața copiilor.

**Reacția lui Alin Oprea: Acuzații și un răspuns dur**

După dezvăluirile Larisei, Alin Oprea a simțit nevoia să răspundă și să clarifice anumite aspecte legate de relația lor și acuzațiile de infidelitate. Într-o declarație exclusivă pentru CANCAN.RO, artistul a oferit un răspuns vehement, acuzându-și fosta soție de manipulare și dorință de răzbunare. „O femeie mutilată de ură, răutate și dorință de răzbunare, purtând voalul ipocriziei și masca victimizării”, a declarat Alin, afirmând că Larisa urmărește să-i afecteze imaginea publică și să provoace suferință.

Alin a sugerat că apariția Larisei în podcast face parte dintr-o strategie de a-l îndepărta de actuala sa soție și de a se apropia de copii din motive materiale. Deși a recunoscut că relația lor a fost marcată de conflicte, el consideră că fosta sa soție exagerează și manipulează situațiile pentru a atrage atenția și simpatie. „Cunosc aceste scene dramatice, am fost sub influența lor toată viața”, a adăugat el, susținând că aceste atacuri au scopul de a-l destabiliza.

**Un conflict care continuă să se adâncească**

Divorțul dintre Larisa Uță și Alin Oprea, deși încheiat legal, continuă să fie o sursă de tensiuni și conflicte. Deși ambii parteneri au încercat să meargă mai departe cu viața lor, rănile trecutului și acuzațiile reciproce par să alimenteze un război emoțional și public care afectează nu doar imaginea lor, ci și relația cu copiii. În ciuda acestor tensiuni, Larisa și Alin încearcă să își găsească un echilibru personal, în timp ce navighează prin complexitatea unei familii despărțite.

Leave a Comment