Alin Oprea ar fi înșelat-o pe Larisa Uță! Ce a găsit fosta soție a artistului în telefonul lui, după 23 de ani de mariaj

**Larisa Uță Rupe Tăcerea la 3 Ani de la Divorțul de Alin Oprea: Adevăruri Despre Infidelitate și Relația Deteriorată cu Copiii**

La trei ani de la divorțul răsunător de Alin Oprea, Larisa Uță, fosta soție a artistului, a decis să iasă public și să-și spună partea de poveste. Până acum, Alin Oprea a fost cel care a discutat frecvent despre motivele separării lor, însă Larisa a ales să fie mai rezervată. Recent, în cadrul unui podcast găzduit de Bursucu’, ea a oferit detalii tulburătoare despre căsnicia lor, dezvăluind un episod de infidelitate care a marcat destrămarea familiei Oprea în 2021.

**Descoperirea care a dus la destrămarea familiei**

Larisa Uță a povestit un moment traumatizant din viața sa conjugală: în anul 2020, a descoperit pe telefonul lui Alin Oprea imagini intime cu o altă femeie, detalii care i-au spulberat încrederea în soțul ei. „Toată viața noastră, 24 de ani, am avut telefoanele pe masă. Am avut aceeași parolă toată viața. Nu am controlat niciodată telefonul lui”, a spus ea în podcast. Cu toate acestea, în seara fatidică, curiozitatea a împins-o să verifice telefonul lui Alin și a găsit dovezile care indicau o relație extraconjugală. „Am intrat în baie, i-am lăsat telefonul și am ieșit. Nu am putut să mă duc în fața lui să stau de vorbă cu el”, a mărturisit Larisa, explicând șocul și durerea resimțite în acel moment.

Deși Alin Oprea și-a justificat relația ca fiind de dată recentă, Larisa crede că infidelitatea lui datează de mai mulți ani. Această descoperire a fost catalizatorul care a dus la divorțul lor, după o relație de peste două decenii și doi copii, Melisa și Adrian.

**Regretul profund al Larisei: Relația deteriorată dintre Alin și copiii lor**

Deși căsnicia lor a fost marcată de conflicte, infidelități și dispute financiare, Larisa Uță a recunoscut că cel mai mare regret al ei este relația slabă pe care Alin o are cu copiii lor. Ea și-a exprimat durerea cu privire la lipsa de implicare a fostului soț în viața Melissei și a lui Adrian: „Dacă am vreun regret în viața mea, este că acest domn nu este tatăl copiilor mei. Că nu are o relație cu copiii mei, copiii lui”, a spus ea cu tristețe. În ciuda eforturilor ei de a-l apropia de copii, Alin Oprea a rămas distant, fără a menține o legătură constantă cu aceștia.

Larisa a subliniat importanța unei relații sănătoase între părinți și copii, regretând că, în ciuda tuturor încercărilor ei de a-l face pe Alin să fie mai prezent, acesta nu a răspuns acestor apeluri. „O să mă recăsătoresc și eu, dar acel om nu o să fie tatăl copiilor mei”, a adăugat ea, recunoscând că un nou partener nu va putea înlocui rolul tatălui biologic în viața copiilor.

**Reacția lui Alin Oprea: Acuzații și un răspuns dur**

După dezvăluirile Larisei, Alin Oprea a simțit nevoia să răspundă și să clarifice anumite aspecte legate de relația lor și acuzațiile de infidelitate. Într-o declarație exclusivă pentru CANCAN.RO, artistul a oferit un răspuns vehement, acuzându-și fosta soție de manipulare și dorință de răzbunare. „O femeie mutilată de ură, răutate și dorință de răzbunare, purtând voalul ipocriziei și masca victimizării”, a declarat Alin, afirmând că Larisa urmărește să-i afecteze imaginea publică și să provoace suferință.

Alin a sugerat că apariția Larisei în podcast face parte dintr-o strategie de a-l îndepărta de actuala sa soție și de a se apropia de copii din motive materiale. Deși a recunoscut că relația lor a fost marcată de conflicte, el consideră că fosta sa soție exagerează și manipulează situațiile pentru a atrage atenția și simpatie. „Cunosc aceste scene dramatice, am fost sub influența lor toată viața”, a adăugat el, susținând că aceste atacuri au scopul de a-l destabiliza.

**Un conflict care continuă să se adâncească**

Divorțul dintre Larisa Uță și Alin Oprea, deși încheiat legal, continuă să fie o sursă de tensiuni și conflicte. Deși ambii parteneri au încercat să meargă mai departe cu viața lor, rănile trecutului și acuzațiile reciproce par să alimenteze un război emoțional și public care afectează nu doar imaginea lor, ci și relația cu copiii. În ciuda acestor tensiuni, Larisa și Alin încearcă să își găsească un echilibru personal, în timp ce navighează prin complexitatea unei familii despărțite.

Leave a Comment

Descoperirea făcută de Lora, cu doar o zi înainte de cununia civilă cu Ionuț Ghenu. Artista, cu ochii în lacrimi!

**Lora și Ionuț Ghenu: Povestea de Dragoste de un Deceniu Culmină cu Nunta Mult Așteptată**

Lora (42 de ani) și Ionuț Ghenu sunt la doar câteva ore distanță de unul dintre cele mai importante momente din viața lor: oficializarea relației lor de aproape 10 ani. Joi, 19 septembrie 2024, cei doi vor rosti „Da”-ul cel mare în fața ofițerului Stării Civile, marcând un nou capitol al poveștii lor de dragoste. Lora, cunoscută atât pentru talentul său muzical, cât și pentru sinceritatea cu care își împărtășește trăirile cu fanii, a dezvăluit cu lacrimi în ochi emoțiile care o copleșesc înainte de marele eveniment.

**O Decizie a Iubirii: Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc după 10 ani de relație**

După un deceniu plin de momente frumoase, dar și de provocări, Lora și Ionuț au decis că este momentul să-și oficializeze iubirea. Pe 19 septembrie 2024, vor avea cununia civilă, urmând ca petrecerea de nuntă să aibă loc pe 5 octombrie. Deși pregătirile sunt aproape finalizate, emoțiile și stresul sunt resimțite puternic de amândoi. Lora a împărtășit aceste sentimente într-un interviu recent, mărturisind că numărul mare de invitați și pregătirile minuțioase îi fac să simtă presiunea evenimentului.

„Nu se va fura mireasa!”, a glumit Lora, vorbind despre nunta lor. Artista a dezvăluit, de asemenea, că va avea parte de un cadou special: trupa ei preferată va cânta la nuntă, dar a ales să păstreze în secret numele acesteia, stârnind curiozitatea fanilor.

**Lora, copleșită de emoții cu doar câteva ore înainte de cununia civilă**

Cu doar câteva ore înainte de cununia civilă, Lora a avut un moment de introspecție profundă, conștientizând schimbările majore ce vor urma în viața ei. Împărtășind cu fanii săi pe rețelele de socializare, artista a vorbit despre schimbarea numelui său din Laura Petrescu în Laura Ghenu, un pas simbolic care i-a adus lacrimi de fericire. „Mâine este starea civilă, oh, Doamne sunt atât de fericită”, a spus Lora, emoționată, subliniind importanța acestei zile.

Această ocazie specială o face să reflecteze asupra întregii sale călătorii alături de Ionuț și să recunoască cât de fericită este că îl poate numi, în sfârșit, „soțul” ei. Emoțiile intense și momentul în care „cineva îi va tăia buletinul” în fața sa, simbolizând încheierea unei etape și începutul alteia, au făcut-o să realizeze cât de mult a așteptat această zi.

**Rochiile de Mireasă și Pregătirile pentru Ziua cea Mare**

Pe lângă trăirile emoționale, Lora este nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă. Pentru evenimentul grandios, artista a plănuit să poarte mai multe ținute speciale, dacă timpul îi va permite. Rochia principală și cea pentru dansul mirilor au fost create de prietena sa, designerul Alexandra Calafeteanu, aducând o notă personalizată și unică la nunta lor. În ceea ce privește costumul de mire al lui Ionuț, acesta va fi achiziționat din Florența, adăugând o notă elegantă întregii ocazii.

Chiar dacă evenimentul este minuțios organizat, Lora și Ionuț recunosc că stresul și presiunea pregătirilor sunt resimțite din plin, dar emoțiile pozitive și entuziasmul pentru ceea ce urmează îi ajută să depășească aceste momente.

**O Dragoste Care a Rezistat Provocărilor**

Povestea de dragoste dintre Lora și Ionuț Ghenu este una care a captat atenția publicului, cu suișuri și coborâșuri, dar care a rămas neclintită în fața obstacolelor. De-a lungul anilor, cei doi au construit o relație puternică, bazată pe încredere și iubire reciprocă. Acum, prin acest pas major, își reafirmă devotamentul unul față de celălalt, în fața prietenilor și familiei.

Pe măsură ce se apropie ziua cea mare, fanii Lorei așteaptă cu nerăbdare să vadă momentele speciale de la nuntă și să fie alături de cuplu într-o zi plină de iubire și celebrare. „Va fi o zi de neuitat”, a promis Lora, iar emoțiile pe care le împărtășește deja sugerează că nunta va fi, într-adevăr, un eveniment memorabil.

Leave a Comment