Lora și Ionuț Ghenu au devenit, oficial, soț și soție. Cei doi artiști au făcut cununia civilă, în urmă cu doar câteva clipe. Lora a postat mai multe imagini emoționante

Lora și Ionuț Ghenu au oficializat astăzi căsătoria, după o relație de nouă ani. Cei doi au ieșit recent de la Starea Civilă, marcând un moment pe care l-au tot amânat în ultimele luni.

După numeroase amânări, Lora și Ionuț Ghenu au realizat cununia civilă, cu aproximativ două săptămâni înainte de marele eveniment planificat pentru 5 octombrie, unde sunt așteptați în jur de 400 de invitați.

Cu o zi înainte de ceremonie, Lora a împărtășit cu emoție pe Instagram sentimentele sale, mărturisind că este nerăbdătoare să facă acest pas important. Cu ochii în lacrimi, a declarat că se va căsători cu „iubirea vieții” ei.

„Am realizat că mâine cineva îmi va schimba statutul și voi deveni soția iubirii mele. Mă simt extrem de fericită!”, a spus Lora.

Pe de altă parte, pregătirile pentru nuntă sunt în plină desfășurare. Deși amândoi sunt foarte ocupați, întâmpină dificultăți în organizarea evenimentului. Lora a menționat că trebuie să se ocupe urgent de restaurant, deoarece numărul invitaților a depășit estimările inițiale.

„Avem multe de finalizat. Am cumpărat verighetele, iar în această lună facem cununia civilă, dar știu că verighetele se pun la nuntă. Numărul invitaților a crescut cu 60, având deja 360 confirmați. Trebuie să găsim soluții, iar asta mă stresează foarte mult,” a declarat Lora pentru o emisiune de divertisment.

Leave a Comment

Alex Bodi a lămurit misterul! A fost sau nu înșelat în ultima relație? Ce eforturi ar fi făcut pentru a salva povestea de iubire cu Ema Uta

Alex Bodi a declarat în repetate rânduri că Ema Uta este sufletul său pereche. Deși au avut mai multe despărțiri și împăcări, el a fost întotdeauna convins că vor rămâne împreună. Totuși, în ultimele trei luni, cei doi s-au separat din nou, iar aceasta pare să fie o despărțire definitivă.

În cei trei ani de relație, Alex și Ema au traversat numeroase momente de intensitate emoțională, iar după ce a cerut-o în căsătorie, Alex era sigur că nu se vor mai separa. Cu toate acestea, Ema ar fi dorit să pună capăt relației, în ciuda eforturilor lui Alex de a o recuceri.

Referitor la zvonurile de infidelitate, Alex a clarificat că, deși în trecut a greșit, în ultima relație nu a fost cazul. El a recunoscut că a depus mult efort pentru a face lucrurile să funcționeze, dar a simțit că nu mai este posibil să continue, având în vedere dorința Emei de a încheia capitolul.

Alex Bodi a vorbit și despre backgroundul său, menționând că provine dintr-o familie modestă și că a trecut prin dificultăți financiare de-a lungul vieții. A subliniat că, în ciuda provocărilor, a reușit să-și construiască o carieră de succes și că, din experiențele sale, a învățat multe despre valoarea muncii și perseverenței.

Leave a Comment