Tensiuni în „Casa iubirii”, între Patrick și Bianca Giurcă! Concurentul s-a abținut cu greu să nu răbufnească. Ce i-a spus tânăra: „Nu mai vreau. Nu mă bagi în seamă”

Tensiuni între Bianca Giurcă și Patrick în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”!

Recent, Patrick și Bianca Giurcă au avut o discuție aprinsă, stârnind speculații printre fani. Totul a început după ce Alexandra a acuzat-o pe Virginia de o atitudine neplăcută, iar Bianca a sărit în apărarea acesteia, subliniind că Virginia este, de fapt, o persoană bună care a ajutat-o.

Bianca a simțit nevoia să își exprime opinia, dar între ea și Patrick a apărut o confuzie de comunicare. Când Patrick a întrebat-o ce mai face, Bianca a ales să vorbească despre Virginia, ceea ce a creat neînțelegeri. De asemenea, ea a fost deranjată de faptul că Patrick și Robi se aflau în mijlocul unei discuții și păreau să nu o asculte.

În cadrul discuției, Bianca a explicat că nu consideră că Virginia ar fi o persoană rea și a detaliat cum a fost sprijinită de aceasta în afara competiției. „Din punctul meu de vedere, Virginia este selectivă, dar nu cred că este o fată rea. Mi-am exprimat doar părerea”, a declarat Bianca.

Ulterior, Patrick a clarificat că nu este supărat, ci doar a avut impresia că Bianca nu este în cea mai bună dispoziție. Cei doi au realizat că între ei a existat o neînțelegere și au continuat conversația într-o atmosferă mai relaxată.

Leave a Comment

Olguța Berbec dă cărțile pe față, după ce Vlăduța Lupău nu a mai pus-o nașa băiețelului ei cel mic. Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, sunt și nașii de cununie ai Vlăduței Lupău

Olguța Berbec a vorbit recent despre relația sa cu Vlăduța Lupău, în contextul speculațiilor apărute printre fani cu privire la o posibilă distanțare între ele. Olguța este nașa de cununie a Vlăduței și a botezat primul său copil. În schimb, pentru al doilea, Vlăduța a ales-o pe Andra, alături de Cătălin Măruță ca nași, ceea ce a stârnit curiozitatea internaților.

„Vlăduța este prietena mea de lungă durată, este fina mea. Avem o relație veche și autentică, care a rezistat testului timpului,” a declarat Olguța Berbec pentru WOWBiz.

### Destinația preferată a Olguței Berbec

Olguța Berbec a dezvăluit că are o mare afinitate pentru Italia, pe care o consideră o destinație deosebită, plină de cultură și arhitectură. „Eu și soțul meu suntem mari fani ai Italiei, indiferent că vorbim despre rural sau urban. Mie îmi place foarte mult Veneția și împrejurimile ei. Este un loc ce merită vizitat, mai ales că se anunță restricții privind numărul turiștilor. Veneția este o capodoperă, cu peisajele și clădirile sale care mă fac extrem de fericită,” a adăugat Olguța în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Leave a Comment