Olguța Berbec dă cărțile pe față, după ce Vlăduța Lupău nu a mai pus-o nașa băiețelului ei cel mic. Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, sunt și nașii de cununie ai Vlăduței Lupău

Olguța Berbec a vorbit recent despre relația sa cu Vlăduța Lupău, în contextul speculațiilor apărute printre fani cu privire la o posibilă distanțare între ele. Olguța este nașa de cununie a Vlăduței și a botezat primul său copil. În schimb, pentru al doilea, Vlăduța a ales-o pe Andra, alături de Cătălin Măruță ca nași, ceea ce a stârnit curiozitatea internaților.

„Vlăduța este prietena mea de lungă durată, este fina mea. Avem o relație veche și autentică, care a rezistat testului timpului,” a declarat Olguța Berbec pentru WOWBiz.

### Destinația preferată a Olguței Berbec

Olguța Berbec a dezvăluit că are o mare afinitate pentru Italia, pe care o consideră o destinație deosebită, plină de cultură și arhitectură. „Eu și soțul meu suntem mari fani ai Italiei, indiferent că vorbim despre rural sau urban. Mie îmi place foarte mult Veneția și împrejurimile ei. Este un loc ce merită vizitat, mai ales că se anunță restricții privind numărul turiștilor. Veneția este o capodoperă, cu peisajele și clădirile sale care mă fac extrem de fericită,” a adăugat Olguța în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Leave a Comment

Iustina și Cornel de la Insula iubirii, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a deveni părinți. Cum va arăta botezul fiicei lor, Ivana

Iustina de la Insula iubirii se află în ultimele săptămâni de sarcină și se pregătește să devină mamă. Ea și partenerul ei, Cornel, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fiicei lor, Ivana. Cei doi planifică deja botezul, pe care intenționează să-l organizeze în același loc unde au avut și nunta.

**Pregătiri pentru venirea pe lume a fetiței**

Iustina a dezvăluit că va naște în luna noiembrie și că este extrem de entuziasmată să-și întâlnească bebelușul. Cu toate că nu are o dată exactă pentru naștere, ea este conștientă că timpul se scurge rapid și că pregătirile nu sunt încă finalizate, inclusiv camera copilului.

„Aștept cu nerăbdare să vină pe lume. Mai este doar o lună și puțin. Nu am pregătit încă camera ei. Voi naște prin cezariană și știu că o voi iubi pe fiica mea mai mult decât pe Cornel. Aș face orice pentru ea”, a mărturisit Iustina într-un interviu.

**Planuri de botez**

Cornel împărtășește emoțiile Iustinei și a menționat că au început să se gândească și la botezul fetiței lor. El își dorește ca acest eveniment să fie la fel de memorabil ca nunta lor, având în vedere că vor să păstreze atmosfera familială.

„Intenționăm să organizăm un botez la fel de frumos, în aceeași locație ca la nuntă, pentru a avea alături familia și prietenii”, au declarat cei doi.

Leave a Comment