Iustina și Cornel de la Insula iubirii, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a deveni părinți. Cum va arăta botezul fiicei lor, Ivana

Iustina de la Insula iubirii se află în ultimele săptămâni de sarcină și se pregătește să devină mamă. Ea și partenerul ei, Cornel, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fiicei lor, Ivana. Cei doi planifică deja botezul, pe care intenționează să-l organizeze în același loc unde au avut și nunta.

**Pregătiri pentru venirea pe lume a fetiței**

Iustina a dezvăluit că va naște în luna noiembrie și că este extrem de entuziasmată să-și întâlnească bebelușul. Cu toate că nu are o dată exactă pentru naștere, ea este conștientă că timpul se scurge rapid și că pregătirile nu sunt încă finalizate, inclusiv camera copilului.

„Aștept cu nerăbdare să vină pe lume. Mai este doar o lună și puțin. Nu am pregătit încă camera ei. Voi naște prin cezariană și știu că o voi iubi pe fiica mea mai mult decât pe Cornel. Aș face orice pentru ea”, a mărturisit Iustina într-un interviu.

**Planuri de botez**

Cornel împărtășește emoțiile Iustinei și a menționat că au început să se gândească și la botezul fetiței lor. El își dorește ca acest eveniment să fie la fel de memorabil ca nunta lor, având în vedere că vor să păstreze atmosfera familială.

„Intenționăm să organizăm un botez la fel de frumos, în aceeași locație ca la nuntă, pentru a avea alături familia și prietenii”, au declarat cei doi.

Leave a Comment

Anca Dumitra a născut! Actrița și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinți pentru prima dată

Anca Dumitra și partenerul ei, Manfred Spendier, trăiesc clipe de neuitat, devenind recent părinți pentru prima dată. Aceștia și-au întâlnit bebelușul într-o zi specială, marcând o nouă etapă în viața lor.

**Bucurie în familia Ancăi Dumitra**

Actrița și soțul său, Manfred, au primit cu entuziasm vestea venirii pe lume a micuțului lor. Anca a anunțat sarcina în aprilie, împărtășind cu fanii primele imagini cu burtica de gravidă.

**O etapă frumoasă în viața ei**

După ce s-au căsătorit la sfârșitul anului 2022 și au avut o ceremonie religioasă, Anca și Manfred au trăit emoții intense la întâlnirea cu bebelușul. Sarcina a decurs fără probleme, iar actrița a declarat că s-a simțit bine pe parcursul întregii perioade, fără a avea stări de rău notabile.

”Mă simt foarte bine. Nu am avut probleme serioase, doar câteva mici grețuri în primul trimestru, dar acum totul este excelent. Am fost împreună la controale și știam că ceva special urmează”, a spus Anca în cadrul unei emisiuni.

**Despre relația cu soțul ei**

Anca Dumitra a vorbit recent despre fericirea pe care o simte alături de Manfred. Deși a fost întotdeauna discretă în privința vieții personale, a subliniat că au o conexiune puternică. “Suntem bine împreună, ne înțelegem și ne susținem. În intimitate, suntem amândoi deschiși, fără timiditate”, a declarat Anca.

Cu siguranță, Anca Dumitra traversează o perioadă plină de bucurie și împlinire alături de familia sa!

Leave a Comment