Anca Dumitra a născut! Actrița și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinți pentru prima dată

Anca Dumitra și partenerul ei, Manfred Spendier, trăiesc clipe de neuitat, devenind recent părinți pentru prima dată. Aceștia și-au întâlnit bebelușul într-o zi specială, marcând o nouă etapă în viața lor.

**Bucurie în familia Ancăi Dumitra**

Actrița și soțul său, Manfred, au primit cu entuziasm vestea venirii pe lume a micuțului lor. Anca a anunțat sarcina în aprilie, împărtășind cu fanii primele imagini cu burtica de gravidă.

**O etapă frumoasă în viața ei**

După ce s-au căsătorit la sfârșitul anului 2022 și au avut o ceremonie religioasă, Anca și Manfred au trăit emoții intense la întâlnirea cu bebelușul. Sarcina a decurs fără probleme, iar actrița a declarat că s-a simțit bine pe parcursul întregii perioade, fără a avea stări de rău notabile.

”Mă simt foarte bine. Nu am avut probleme serioase, doar câteva mici grețuri în primul trimestru, dar acum totul este excelent. Am fost împreună la controale și știam că ceva special urmează”, a spus Anca în cadrul unei emisiuni.

**Despre relația cu soțul ei**

Anca Dumitra a vorbit recent despre fericirea pe care o simte alături de Manfred. Deși a fost întotdeauna discretă în privința vieții personale, a subliniat că au o conexiune puternică. “Suntem bine împreună, ne înțelegem și ne susținem. În intimitate, suntem amândoi deschiși, fără timiditate”, a declarat Anca.

Cu siguranță, Anca Dumitra traversează o perioadă plină de bucurie și împlinire alături de familia sa!

Leave a Comment

Ilie Năstase, dezamăgit după recalculare! Ce pensie primește acum fostul mare tenismen. Nimeni nu se aștepta la asta: „Atât merit

Ilie Năstase, în vârstă de 78 de ani, a fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis din România și a făcut recent declarații despre pensia sa, care a fost recalculată. După o carieră lungă pe teren, fostul tenismen a vorbit despre impactul acestei recalculări, care a stârnit controverse în țară.

### Pensia lui Ilie Năstase

Deși alți oameni publici s-au arătat mulțumiți de indemnizațiile primite, Ilie Năstase a spus că rămâne dezamăgit, continuând să primească aceeași pensie de 1.435 de lei. El a menționat că nu a primit nicio comunicare oficială referitoare la recalculare.

„Pensia mea este de 1.435 de lei de ani buni. Nu am primit nicio sumă în plus și nici un document legat de posibile modificări. Am ieșit la pensie cu gradul de locotenent-colonel, dar acum, ca general, nu primesc niciun beneficiu financiar în plus”, a declarat Ilie.

### Clarificări despre viața personală

Recent, au circulat zvonuri despre un posibil divorț de soția sa, Ioana Simion. Năstase a infirmat aceste speculații, afirmând că informațiile ar proveni de la persoane care îi doresc răul partenerei sale. „Noi suntem bine. Aceasta este ținta atacurilor, dar nu înțeleg de ce cineva ar vrea să denigreze o femeie care are și o familie. Dacă aș ști cine a provocat aceste zvonuri, aș face plângere”, a spus el.

Astfel, Ilie Năstase continuă să se concentreze pe viața sa personală și pe cariera sa, în ciuda provocărilor cu care se confruntă.

Leave a Comment