Ilie Năstase, dezamăgit după recalculare! Ce pensie primește acum fostul mare tenismen. Nimeni nu se aștepta la asta: „Atât merit

Ilie Năstase, în vârstă de 78 de ani, a fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis din România și a făcut recent declarații despre pensia sa, care a fost recalculată. După o carieră lungă pe teren, fostul tenismen a vorbit despre impactul acestei recalculări, care a stârnit controverse în țară.

### Pensia lui Ilie Năstase

Deși alți oameni publici s-au arătat mulțumiți de indemnizațiile primite, Ilie Năstase a spus că rămâne dezamăgit, continuând să primească aceeași pensie de 1.435 de lei. El a menționat că nu a primit nicio comunicare oficială referitoare la recalculare.

„Pensia mea este de 1.435 de lei de ani buni. Nu am primit nicio sumă în plus și nici un document legat de posibile modificări. Am ieșit la pensie cu gradul de locotenent-colonel, dar acum, ca general, nu primesc niciun beneficiu financiar în plus”, a declarat Ilie.

### Clarificări despre viața personală

Recent, au circulat zvonuri despre un posibil divorț de soția sa, Ioana Simion. Năstase a infirmat aceste speculații, afirmând că informațiile ar proveni de la persoane care îi doresc răul partenerei sale. „Noi suntem bine. Aceasta este ținta atacurilor, dar nu înțeleg de ce cineva ar vrea să denigreze o femeie care are și o familie. Dacă aș ști cine a provocat aceste zvonuri, aș face plângere”, a spus el.

Astfel, Ilie Năstase continuă să se concentreze pe viața sa personală și pe cariera sa, în ciuda provocărilor cu care se confruntă.

Leave a Comment

Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale. De ce îi este cel mai dor vedetei atunci când se gândește la cea care i-a dat viață

La șase luni după pierderea mamei sale, Oana Roman a descoperit mai multe obiecte valoroase în camera acesteia. Într-un interviu emoționant acordat unui post de știri, Oana a vorbit despre amintirile și revelațiile pe care le-a avut.

### Oana Roman și amintirile mamei sale

Oana a avut o legătură foarte strânsă cu mama sa, fiind alături de ea în ultimele momente ale vieții. După decesul Mioarei Roman, Oana a simțit un gol profund și a suferit enorm.

### Descoperiri emoționante

Oana a început să facă ordine în lucrurile mamei sale și, în acest proces, a găsit o mulțime de fotografii, bilete și agende. „Continu să descopăr lucruri. Am început să sortez hârtiile și am găsit multe scrise de ea, pe care ar trebui să le revizuiesc. Poate voi publica o carte bazată pe ele”, a explicat Oana.

Când îi este dor, Oana merge în camera mamei și se simte reconectată prin scrisori și notițe. „Gândurile mamei, pe care nu le-a împărtășit niciodată, ar putea fi foarte interesante pentru alții. A avut o viață plină de povești de împărtășit”, a adăugat Oana.

### Ultimele cuvinte ale Mioarei Roman

Oana a povestit că mama ei i-a spus, pe patul de spital, că nu regretă că va pleca din această lume. „Îmi aduc aminte că mi-a spus că nu vrea să trăiască în lumea în care o să trăim noi. Dintr-un anumit punct de vedere, avea dreptate, pentru că lucrurile par să se degradeze”, a încheiat Oana.

Astfel, Oana Roman își continuă călătoria de vindecare, păstrând vie memoria mamei sale și amintirile dragi.

Leave a Comment