Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale. De ce îi este cel mai dor vedetei atunci când se gândește la cea care i-a dat viață

La șase luni după pierderea mamei sale, Oana Roman a descoperit mai multe obiecte valoroase în camera acesteia. Într-un interviu emoționant acordat unui post de știri, Oana a vorbit despre amintirile și revelațiile pe care le-a avut.

### Oana Roman și amintirile mamei sale

Oana a avut o legătură foarte strânsă cu mama sa, fiind alături de ea în ultimele momente ale vieții. După decesul Mioarei Roman, Oana a simțit un gol profund și a suferit enorm.

### Descoperiri emoționante

Oana a început să facă ordine în lucrurile mamei sale și, în acest proces, a găsit o mulțime de fotografii, bilete și agende. „Continu să descopăr lucruri. Am început să sortez hârtiile și am găsit multe scrise de ea, pe care ar trebui să le revizuiesc. Poate voi publica o carte bazată pe ele”, a explicat Oana.

Când îi este dor, Oana merge în camera mamei și se simte reconectată prin scrisori și notițe. „Gândurile mamei, pe care nu le-a împărtășit niciodată, ar putea fi foarte interesante pentru alții. A avut o viață plină de povești de împărtășit”, a adăugat Oana.

### Ultimele cuvinte ale Mioarei Roman

Oana a povestit că mama ei i-a spus, pe patul de spital, că nu regretă că va pleca din această lume. „Îmi aduc aminte că mi-a spus că nu vrea să trăiască în lumea în care o să trăim noi. Dintr-un anumit punct de vedere, avea dreptate, pentru că lucrurile par să se degradeze”, a încheiat Oana.

Astfel, Oana Roman își continuă călătoria de vindecare, păstrând vie memoria mamei sale și amintirile dragi.

Leave a Comment

Alexandru Ion s-a căsătorit cu aleasa inimii lui! Actorul din serialul „Lia” a spus cel mai important da din viața lui

Alexandru Ion și-a unit destinele cu aleasa inimii sale! Actorul cunoscut din serialul „Lia” a spus cel mai important „DA” din viața sa, marcând un moment special în povestea lor de dragoste. Cei doi au făcut publice imagini de la fericitul eveniment.

### O zi memorabilă în viața lui Alexandru Ion

După o relație de un an și patru luni, Alexandru Ion, care joacă rolul lui Pavel în serialul „Lia, soția soțului meu”, și-a cerut iubita, Evelyne, în căsătorie la începutul anului 2023. Recent, cei doi s-au căsătorit oficial, devenind soț și soție în fața ofițerului stării civile.

„Ne-am căsătorit!”, a anunțat actorul, împărtășind câteva fotografii din ziua cea mare. Evelyne a strălucit într-o rochie scurtă, care îi evidenția formele, la brațul lui Alexandru.

### Detalii despre nuntă

Într-un interviu acordat anterior, Alexandru a discutat despre planurile lor pentru nuntă, subliniind că vor opta pentru un eveniment non-tradițional. „Ne dorim ceva inedit, poate o nuntă de zi, unde invitații să joace tenis și să se bucure de mâncare de la food vans. Vrem o atmosferă relaxată”, a declarat actorul.

Această căsătorie marchează un nou capitol fericit în viața lui Alexandru Ion și a Evelynei, care continuă să își construiască împreună povestea de dragoste.

Leave a Comment