Florin Dumitrescu, postat de soție în ipostaze dubioase pe retelele de socializare .Cristina a vrut să se răzbune pe el și să-l facă de rușine în fața fanilor

### Florin Dumitrescu, dansator pasionat și artist la petreceri

Florin Dumitrescu, cunoscut pentru talentul său culinar, a demonstrat recent că pasiunea sa pentru muzică și dans nu cunoaște limite. Chef-ul a urcat pe scenă alături de trupa Bere Gratis și a stârnit aplauze din partea publicului.

### Pactul cu soția

Deși Florin adoră să danseze, soția sa i-a impus o regulă: nu mai are voie să danseze în public. Dacă o va face, aceasta va filma momentul și îl va publica pe rețelele sociale. Cristina, soția lui, a explicat această înțelegere, subliniind cât de importantă este pentru ei.

### Dansul interzis

Recent, Florin a încălcat acest pact dansând într-un restaurant de lux din Capitală. Momentul a fost surprins de soția sa, care a distribuit clipul pe Instagram, amuzându-i pe urmăritorii lui Florin. „Bună, dragi fani ai lui Florin! Am convenit că, dacă mai dansează în public, îl voi posta online. De aceea evităm locurile cu muzică!”, a scris Cristina.

### Reacțiile fanilor

Internauții au reacționat entuziast la video, mulți apreciind stilul de dans al chef-ului. Alții au glumit că Florin ar putea deveni dansator în trupa lui Smiley, având în vedere mișcările sale energice.

Comentariile au fost pline de umor, iar utilizatorii au lăudat talentul lui Florin de a aduce bucurie și zâmbete. „Bravo lui! E minunat să vedem că se bucură de viață și de tot ce oferă”, au comentat fanii.

Leave a Comment

Iustina Loghin tună și fulgeră după ce fanii au acuzat-o că și-a închis contul de Instagram, ca să atragă atenția: ”Nu pot să cred!”

Iustina Loghin a fost una dintre cele mai controversate figuri ale sezonului 8 din *Insula Iubirii*, datorită comportamentului ei impetuos și a replicilor tăioase care au devenit rapid virale pe internet. Tânăra de 26 de ani nu s-a ferit niciodată să își exprime opiniile, iar acest lucru a atras atât admirația, cât și critici din partea publicului. Relația ei cu Cornel Luchian, testată în cadrul emisiunii, a stârnit un interes deosebit, mai ales datorită felului în care Iustina a expus detalii intime despre viața lor de cuplu.

De curând, Iustina a ajuns din nou în atenția publicului, dar de data aceasta din cauza unui incident online care a stârnit o reacție vehementă din partea ei. Contul său de Instagram, pe care îl deținea din 2014 și prin intermediul căruia colabora cu diverse branduri, a fost dezactivat brusc, iar acest lucru a generat o serie de speculații în mediul online. Mulți dintre urmăritorii ei au sugerat că și-ar fi închis intenționat contul pentru a atrage atenția sau pentru a-și crea unul nou, cu scopul de a strânge mai mulți abonați.

Aceste acuzații au enervat-o la culme pe Iustina, care a decis să răspundă public pentru a clarifica situația. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, ea a respins ferm aceste zvonuri, explicând că pierderea contului a afectat-o, în special din punct de vedere profesional, întrucât avea colaborări active cu diverse companii. “Nu pot să cred că sunt oameni care chiar cred că mi-am dezactivat singură contul de Instagram pentru a-mi face altul nou și pentru a atrage mai mulți urmăritori. Aveam colaborări, promovări, iar contul era activ de ani de zile. De ce aș face așa ceva?”, a scris Iustina, exprimându-și frustrarea față de speculațiile răspândite.

Această reacție tranșantă a fost apreciată de mulți dintre susținătorii săi, care i-au oferit mesaje de sprijin, subliniind că astfel de speculații nu ar trebui să afecteze reputația pe care și-a construit-o. Cu toate acestea, incidentul a evidențiat din nou cât de vulnerabile pot fi personalitățile publice la criticile nefondate din mediul online, în special atunci când acestea afectează carierele lor.

Deși viața Iustinei Loghin a fost intens monitorizată de fani și critici deopotrivă, tânăra a continuat să își trăiască viața cu aceeași sinceritate care a consacrat-o în fața camerelor de filmat. Rămâne de văzut cum va evolua relația ei cu Cornel, dar și cum va reuși să depășească provocările cu care se confruntă în mediul virtual.

Leave a Comment