20 de adevăruri despre zodia Berbec

Află care sunt adevărurile despre zodia Berbec

1. Poate fi un nemernic sau poate fi cea mai drăguță persoană pe care o cunoști. Totul depinde de atitudinea ta față de el.

2. Când tu vei înceta să crezi în tine, o va face nativul Berbec.

3. Iubesc să asculte poveștile de viață ale altor persoane.

4. Nu vor pierde vremea să înțeleagă cum funcționează un lucru dacă nu le iese din prima.

5. Sunt persoane independente.

6. Le plac oamenii corecți și sinceri.

7. Berbecul va face orice pentru a proteja oamenii la care ține.

8. Nu suportă să repete nimic pentru nimeni.

9. Berbecul sărută ca și când este ultima dată când o poate face.

10. Au o memorie bună.

11. Le place să spună lucrurilor pe nume.

12. Niciodată să nu trădezi un Berbec loial. Nu vei ști ce te-a lovit!

13. Sunt foarte selectivi în ceea ce privește prietenii; puțini și buni.

14. Nu se lasă influențați de cei din jur.

15. Sunt extrem de pasionali în dragoste.

16. Sunt realiști și trăiesc ziua de azi; ce va fi mâine, vor vedea atunci.

17. Calmul nu este punctul lor forte.

18. Fac ce vor și când vor, fără să ceară acordul cuiva.

19. Își doresc să fie respectați. Cu toate că sunt oameni buni, se vor impune cu tărie.

20. Știe să se distreze la maxim fără să cheltuie foarte mulți bani.

Leave a Comment

„Noi am avut un scop comun de la bun început”. Ce dezvăluiri a făcut Karmen despre relația ei, cu puțin timp înainte de a anunța divorțul

Într-un recent interviu, Karmen a vorbit despre începuturile relației sale cu Bogdan Căplescu și despre dorința sa de a forma o familie, inspirată de părinții ei.

Artista a povestit cum, de la început, amândoi aveau aceeași viziune despre viitor. „Ne-am cunoscut și am simțit că lucrurile merg bine. Era aproape ca o nebunie că amândoi am spus de la început că ne dorim copii. Am ieșit într-o seară și, în timp ce ne aflam la club, Bogdan m-a lovit ușor pe umăr și mi-a zis că voi fi soția lui și că vom avea un copil împreună. La început, am fost sceptică, dar curând, dorința noastră comună de a avea un copil ne-a ajutat să facem relația să funcționeze”, a explicat Karmen în cadrul podcastului DilEMMA – cu Emma de la ZU.

Cu ocazia anunțului privind despărțirea, Karmen a subliniat importanța menținerii unei relații respectuoase cu fostul soț pentru binele fiicei lor, Sofi. „Chiar dacă ne-am separat, am avut o relație bazată pe iubire și respect, iar acest lucru va continua să fie valabil. Sofi este o bucurie în viața noastră și va rămâne mereu o legătură între noi”, a spus Karmen.

În același interviu, Karmen a dezvăluit cum experiențele din copilărie, în special plecările frecvente ale tatălui ei, i-au influențat percepția despre independență. „În copilărie, tata era adesea plecat și mama se descurca singură. Acest lucru m-a făcut să înțeleg importanța independenței, atât financiare, cât și emoționale. Nu am vrut să depind de un bărbat și am învățat să mă bazez pe mine însămi, fie că sunt într-o relație sau nu”, a adăugat Karmen.

Karmen Simionescu este cunoscută pentru cariera sa în muzica pop și R&B. Prima sa piesă, „Domino”, lansată în 2015, a fost bine primită de public, iar artista a demonstrat și talentul său actoricesc în rolul lui Nadine din serialul „Clanul”.

Leave a Comment