„Noi am avut un scop comun de la bun început”. Ce dezvăluiri a făcut Karmen despre relația ei, cu puțin timp înainte de a anunța divorțul

Într-un recent interviu, Karmen a vorbit despre începuturile relației sale cu Bogdan Căplescu și despre dorința sa de a forma o familie, inspirată de părinții ei.

Artista a povestit cum, de la început, amândoi aveau aceeași viziune despre viitor. „Ne-am cunoscut și am simțit că lucrurile merg bine. Era aproape ca o nebunie că amândoi am spus de la început că ne dorim copii. Am ieșit într-o seară și, în timp ce ne aflam la club, Bogdan m-a lovit ușor pe umăr și mi-a zis că voi fi soția lui și că vom avea un copil împreună. La început, am fost sceptică, dar curând, dorința noastră comună de a avea un copil ne-a ajutat să facem relația să funcționeze”, a explicat Karmen în cadrul podcastului DilEMMA – cu Emma de la ZU.

Cu ocazia anunțului privind despărțirea, Karmen a subliniat importanța menținerii unei relații respectuoase cu fostul soț pentru binele fiicei lor, Sofi. „Chiar dacă ne-am separat, am avut o relație bazată pe iubire și respect, iar acest lucru va continua să fie valabil. Sofi este o bucurie în viața noastră și va rămâne mereu o legătură între noi”, a spus Karmen.

În același interviu, Karmen a dezvăluit cum experiențele din copilărie, în special plecările frecvente ale tatălui ei, i-au influențat percepția despre independență. „În copilărie, tata era adesea plecat și mama se descurca singură. Acest lucru m-a făcut să înțeleg importanța independenței, atât financiare, cât și emoționale. Nu am vrut să depind de un bărbat și am învățat să mă bazez pe mine însămi, fie că sunt într-o relație sau nu”, a adăugat Karmen.

Karmen Simionescu este cunoscută pentru cariera sa în muzica pop și R&B. Prima sa piesă, „Domino”, lansată în 2015, a fost bine primită de public, iar artista a demonstrat și talentul său actoricesc în rolul lui Nadine din serialul „Clanul”.

Leave a Comment

“Te iubesc”. Robi dă cărțile pe față și îi spune adevărul Teodorei. Reacția imediată a lui Patrick a scos totul la iveală: “O iubire interzisă”

Robi și Teodora au avut o discuție deschisă, în care concurentul își exprimă gândurile fără rețineri. Patrick intervine, sugerând că sentimentele lui Robi pentru Teodora ar putea influența tot ce se întâmplă între ei. Ce răspunde Teodora?

**Discuția sinceră dintre Robi și Teodora**

Teodora începe conversația cu Robi pentru a afla cum se simte. Deși începutul este plin de râsete, tonul devine rapid serios, iar Robi abordează relația lor.

Teodora: Bună dimineața, Robi! Ce mai faci?

Robi: Bună dimineața, Teo! Te iubesc! Mă simt bine. Tu cum ești?

Teodora: Sunt bine, am o stare foarte bună. Melodia mi-a dat o stare pozitivă.

După ce discută despre cum se simt, Robi aduce în discuție o întrebare mai profundă despre influența persoanelor din jur.

Robi: Mă întrebam… dacă nu erau apropiații tăi, crezi că lucrurile ar fi evoluat diferit între noi?

Teodora: Nu știu… părerea lor nu contează foarte mult, iar deciziile noastre depind de cum decurg lucrurile.

Robi: Înțeleg. Nu vreau să te pun în dificultate.

După această conversație, Patrick își exprimă opinia, sugerând că Robi ar putea avea sentimente pentru Teodora, observație pe care Robi o confirmă parțial.

Patrick: Observ că te deranjează puțin…

Robi: Nu mă deranjează, eram doar curios.

Patrick: Cred că Teodora ți-a ajuns la inimă și că te deranjează anumite bariere.

Robi: O înțeleg, dar eram curios despre ce simte ea…

Teodora: Din cauza acestor bariere, nu mi-aș permite să mă gândesc la mai mult.

Robi: Ok!

Patrick continuă să-l întrebe pe Robi despre opiniile altora în legătură cu relația lor.

Patrick: Robi, cineva din afară îți spune să nu te apropii de Teodora?

Robi: M-au sunat niște prieteni, m-au amenințat.

Patrick: Se pare că îți place o iubire interzisă.

Leave a Comment