“Te iubesc”. Robi dă cărțile pe față și îi spune adevărul Teodorei. Reacția imediată a lui Patrick a scos totul la iveală: “O iubire interzisă”

Robi și Teodora au avut o discuție deschisă, în care concurentul își exprimă gândurile fără rețineri. Patrick intervine, sugerând că sentimentele lui Robi pentru Teodora ar putea influența tot ce se întâmplă între ei. Ce răspunde Teodora?

**Discuția sinceră dintre Robi și Teodora**

Teodora începe conversația cu Robi pentru a afla cum se simte. Deși începutul este plin de râsete, tonul devine rapid serios, iar Robi abordează relația lor.

Teodora: Bună dimineața, Robi! Ce mai faci?

Robi: Bună dimineața, Teo! Te iubesc! Mă simt bine. Tu cum ești?

Teodora: Sunt bine, am o stare foarte bună. Melodia mi-a dat o stare pozitivă.

După ce discută despre cum se simt, Robi aduce în discuție o întrebare mai profundă despre influența persoanelor din jur.

Robi: Mă întrebam… dacă nu erau apropiații tăi, crezi că lucrurile ar fi evoluat diferit între noi?

Teodora: Nu știu… părerea lor nu contează foarte mult, iar deciziile noastre depind de cum decurg lucrurile.

Robi: Înțeleg. Nu vreau să te pun în dificultate.

După această conversație, Patrick își exprimă opinia, sugerând că Robi ar putea avea sentimente pentru Teodora, observație pe care Robi o confirmă parțial.

Patrick: Observ că te deranjează puțin…

Robi: Nu mă deranjează, eram doar curios.

Patrick: Cred că Teodora ți-a ajuns la inimă și că te deranjează anumite bariere.

Robi: O înțeleg, dar eram curios despre ce simte ea…

Teodora: Din cauza acestor bariere, nu mi-aș permite să mă gândesc la mai mult.

Robi: Ok!

Patrick continuă să-l întrebe pe Robi despre opiniile altora în legătură cu relația lor.

Patrick: Robi, cineva din afară îți spune să nu te apropii de Teodora?

Robi: M-au sunat niște prieteni, m-au amenințat.

Patrick: Se pare că îți place o iubire interzisă.

Leave a Comment

Hannelore e istorie! Bogdan Ionescu s-a recăsătorit, după mai bine de cinci ani de la divorț

Bogdan Ionescu, fostul partener al Hannelorei Ulrich, s-a recăsătorit după o lungă perioadă de la divorț. Cei doi au fost cunoscuți din emisiunea lui Radu Vâlcan și au avut o relație plină de controverse, fiindcă după o separare în Thailanda, s-au împăcat și s-au căsătorit, dar mariajul lor nu a rezistat.

Pe 19 septembrie, Bogdan și noua sa parteneră, Sorina, au făcut pasul cel mare, unindu-se civil într-o ceremonie simplă. Vestea a fost anunțată chiar de el printr-un scurt videoclip realizat la Starea Civilă.

### O ceremonie relaxată

Cuplul a optat pentru ținute casuale în ziua specială, mireasa purtând blugi și un top negru, iar mirele a ales o ținută similară. Bogdan a împărtășit entuziasmul momentului, spunând: „Am ajuns și noi la Casa Căsătoriilor! Lumea în spate, mai e un pic! 5 minute și «DA!»”.

### Detalii despre divorțul de Hannelore

Bogdan și Hannelore au avut o relație tumultoasă, cu o căsătorie ce a fost marcată de infidelitate. În urmă cu trei ani, Bogdan a vorbit deschis despre motivul despărțirii, dezvăluind că a fost înșelat. După întoarcerea de la „Insula Iubirii”, cei doi s-au împăcat temporar, însă căsnicia lor a durat doar câteva luni, fiind afectată de neînțelegeri și neîncredere.

„Am descoperit infidelitatea cu ajutorul unei prietene de-ale ei. După o perioadă de stres, am decis să ne despărțim, dar am continuat să fim căsătoriți încă un an din diverse motive,” a explicat Bogdan.

Astăzi, el și Sorina își construiesc un nou capitol în viața lor, iar fanii așteaptă cu interes evoluția acestui cuplu.

Leave a Comment