Hannelore e istorie! Bogdan Ionescu s-a recăsătorit, după mai bine de cinci ani de la divorț

Bogdan Ionescu, fostul partener al Hannelorei Ulrich, s-a recăsătorit după o lungă perioadă de la divorț. Cei doi au fost cunoscuți din emisiunea lui Radu Vâlcan și au avut o relație plină de controverse, fiindcă după o separare în Thailanda, s-au împăcat și s-au căsătorit, dar mariajul lor nu a rezistat.

Pe 19 septembrie, Bogdan și noua sa parteneră, Sorina, au făcut pasul cel mare, unindu-se civil într-o ceremonie simplă. Vestea a fost anunțată chiar de el printr-un scurt videoclip realizat la Starea Civilă.

### O ceremonie relaxată

Cuplul a optat pentru ținute casuale în ziua specială, mireasa purtând blugi și un top negru, iar mirele a ales o ținută similară. Bogdan a împărtășit entuziasmul momentului, spunând: „Am ajuns și noi la Casa Căsătoriilor! Lumea în spate, mai e un pic! 5 minute și «DA!»”.

### Detalii despre divorțul de Hannelore

Bogdan și Hannelore au avut o relație tumultoasă, cu o căsătorie ce a fost marcată de infidelitate. În urmă cu trei ani, Bogdan a vorbit deschis despre motivul despărțirii, dezvăluind că a fost înșelat. După întoarcerea de la „Insula Iubirii”, cei doi s-au împăcat temporar, însă căsnicia lor a durat doar câteva luni, fiind afectată de neînțelegeri și neîncredere.

„Am descoperit infidelitatea cu ajutorul unei prietene de-ale ei. După o perioadă de stres, am decis să ne despărțim, dar am continuat să fim căsătoriți încă un an din diverse motive,” a explicat Bogdan.

Astăzi, el și Sorina își construiesc un nou capitol în viața lor, iar fanii așteaptă cu interes evoluția acestui cuplu.

Leave a Comment

Vestea zilei în showbiz! Despărţire dureroasă pentru Andreea Marin. Anunţ trist făcut de Zâna Surprizelor: „E foarte greu!”

Andreea Marin trece prin momente dificile, deoarece fiica ei, Violeta, se pregătește să plece pentru a studia într-o universitate din Statele Unite. Deși Andreea susține alegerea fiicei sale, recunoaște că despărțirea va fi dureroasă.

„Este foarte greu pentru mine să îmi văd singurul copil pregătindu-se să înceapă facultatea într-o țară atât de departe. Violeta are motive bine întemeiate pentru alegerea sa, iar eu o susțin din tot sufletul. Totuși, trebuie să fiu sinceră: nu îmi este ușor,” a declarat Andreea, referindu-se la sistemul de învățământ din Statele Unite, care o atrage pe Violeta.

Andreea Marin, care a studiat și ea în SUA, a observat diferențele față de educația din Europa. Înainte de a începe facultatea, Violeta va participa la o competiție internațională, World Scholar’s Cup, alături de colegii săi, care a ajutat-o să câștige locul în finala de la Universitatea din SUA, programată pentru luna noiembrie.

Andreea își exprimă mândria pentru realizările fiicei sale, dar și îngrijorarea naturală pe care orice mamă o simte în astfel de momente de tranziție.

Leave a Comment