Maria Covasa de la Insula Iubirii, cadou spectaculos de ziua ei de naștere. Fosta concurentă a împlinit 27 de ani

### Maria Covasa de la „Insula Iubirii” sărbătorește cu un cadou impresionant

Maria Covasa a avut o zi de naștere memorabilă, împlinind 27 de ani. De ziua ei, tânăra a primit un buchet imens de flori, un cadou pe care multe femei și-l doresc. Pe rețelele de socializare, au fost distribuite numeroase imagini cu această surpriză.

### Cadou deosebit pentru o vârstă frumoasă

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a fost răsfățată cu un cadou special, bucurându-se de o perioadă frumoasă în viața sa. Într-un videoclip postat online, Maria a arătat cu mândrie cei 227 de trandafiri pe care i-a primit.

### Momentul celebrării

Pentru a marca această ocazie, Maria a împărtășit mai multe fotografii, evidențiind numărul 27 într-un decor mov, alături de buchetul impresionant. „227, 27 ani,” a scris ea în descrierea videoclipului.

### Popularitate în creștere

După participarea la emisiune, Maria a câștigat multă popularitate și a devenit activă pe rețelele sociale, unde postează frecvent momente din viața ei. Recent, a relatat o întâmplare interesantă în care un fan a început să o urmărească pe stradă, după ce a văzut-o la „Insula Iubirii”.

### Întâlnirea cu un fan

Maria a povestit că, în timp ce se afla în mașină cu Rafaelo, a observat un bărbat care îi recunoscuse. Acesta a contactat-o ulterior pe Instagram, oferindu-se să o ajute cu promovările sale. „Mi-a scris că m-a văzut la emisiune și s-a oferit să mă ajute pentru conținut. Nu am avut o discuție mai personală, a fost strict profesional,” a explicat Maria într-o emisiune TV.

Leave a Comment

Vlad Gherman și-a surprins fanii din mediul online, după ce a apărut alături de o altă femeie în Adevăratul motiv pentru care Oana Moșneagu nu l-a însoțit

### Vlad Gherman în Barcelona: Surprize și Întâlniri Inedite

Vlad Gherman, cunoscut pentru relația sa cu Oana Moșneagu, a surprins pe toată lumea anunțând că a plecat în Barcelona fără partenera sa. Deși fanii îi obișnuiesc să îi vadă mereu împreună, de data aceasta actorul a fost însoțit de altcineva.

### O Plecare Neașteptată

Recent, Vlad a împărtășit pe rețelele sociale că se află în Barcelona, precizând că nu este în vacanță, ci din motive de muncă. „Sunt în Barcelona și nu, nu sunt cu Oana. Am venit cu altcineva. Voi explica mai multe despre asta mai târziu,” a spus el, stârnind curiozitatea fanilor.

### Alina Pușcaș în Barcelona

După anunțul său, Vlad a postat o fotografie alături de Alina Pușcaș, confirmând că această întâlnire este legată de proiecte profesionale. „Suntem la Barcelona cu treabă și abia aștept să vă arăt ce urmează,” a adăugat el.

### Întâlnire Emoționantă

Chiar dacă Vlad nu a fost însoțit de Oana la început, aceasta nu a întârziat să zboare spre Barcelona pentru a-l vizita. Cei doi au fost extrem de fericiți să se reîntâlnească, demonstrând că legătura lor rămâne puternică, indiferent de distanță.

Leave a Comment