Ipostaza emoționantă în care au fost surprinse, pe stradă, Adriana Iliescu și fiica ei .Gârbovită, dar foarte dichisită, cea mai bătrână mamă din România merge

Au trecut 19 ani, iar Eliza a devenit o tânără extrem de frumoasă, inteligentă și bine educată. Relația ei cu mama, acum în vârstă de 86 de ani, este una foarte strânsă. Cele două au fost adesea surprinse împreună în diferite locuri din Capitală și din provincie.

### Ipostaze emoționante

Recent, Eliza și mama sa au fost fotografiate pe stradă, amândouă surprinse cu spatele. Eliza ținea în mână o cușcă pentru animale, în timp ce își ținea mama de mână. Tânăra era îmbrăcată lejer, cu părul prins într-o coadă, iar fosta profesoară Adriana Iliescu, deși cu o postură mai gândită, a reușit să păstreze un aer elegant.

Imaginea a devenit virală pe TikTok, stârnind multe reacții pozitive din partea utilizatorilor. Un comentator a remarcat: „Eliza i-a prelungit viața.” Alții au subliniat ambiția mamei de a deveni părinte și au apreciat eforturile sale de a crește un copil.

### Eliza pe drumul educației

Eliza este studentă la două facultăți: Litere și Științe Umane, având o pasiune pentru filosofia și limba română. Aspiră să devină profesoară de română și engleză, continuând astfel tradiția mamei sale, care a fost profesor universitar de literatură română.

Participă frecvent la evenimente culturale, iar la începutul acestui an a prezentat o lucrare despre cartea „Sunt o babă comunistă” de Dan Lungu, având ocazia să vorbească în fața colegilor și profesorilor.

Leave a Comment

Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe. Era o frumusețe naturală rar întâlnită.

Gabriela Cristea, la 49 de ani, rămâne o frumusețe naturală, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, cu sute de mii de fani. De-a lungul carierei sale, a reușit să se impună pe micul ecran și să construiască o viață fericită alături de cele două fetițe ale sale și de un soț care o adoră.

Deși au trecut mai bine de 20 de ani de la debutul ei, Gabriela a rămas aproape neschimbată. Dacă ești curios să vezi cum arăta în tinerețe și să afli mai multe despre parcursul ei, găsești în galerie imagini din adolescență și detalii despre viața sa anterioară.

### Momente dificile în trecut

Cu toate că acum se bucură de fericire, Gabriela a trecut prin momente dificile înainte de căsătoria și divorțul de Marcel Toader. Într-un interviu, ea a povestit despre o întrerupere de sarcină suferită la 18 ani, când era încă împreună cu iubitul din adolescență.

„Am făcut un avort din cauza unor complicații și am fost internată câteva zile. Aveam aproape 19 ani atunci”, a declarat Gabriela într-o emisiune de la Kanal D.

De asemenea, tatăl ei a menționat un alt episod din acea perioadă, afirmând că Gabriela a suferit prima întrerupere de sarcină când era minoră. „După acel incident, ea a plecat la Constanța fără să ne anunțe. Când s-a întors, nici nu ne-a băgat în seamă. A plecat fără să spună nimic”, a povestit el.

Aceste întâmplări au lăsat o amprentă asupra vieții sale, dar acum Gabriela se concentrează pe cariera și familia sa, continuând să strălucească în fața camerelor.

Leave a Comment