La ce pensie a ajuns Adriana Iliescu după recalculare. La 86 de ani, își întreține singură fiica, studentă la două facultăți: “M-a ajutat bunul Dumnezeu

Adriana Iliescu, cunoscută ca cea mai în vârstă mamă din lume, a beneficiat recent de o majorare a pensiei, ceea ce o ajută să-și susțină fiica, studentă la două facultăți.

După o carieră îndelungată ca profesor universitar, pensia ei a ajuns la 5.000 de lei lunar. În plus, Adriana primește o indemnizație de aproximativ 2.000 de lei din partea Uniunii Scriitorilor, datorită cărților pentru copii pe care le-a publicat.

La 86 de ani, Adriana Iliescu se ocupă în continuare de întreținerea fiicei sale și declară că se descurcă bine din punct de vedere financiar. „Nu ne plângem de nimic. M-a ajutat bunul Dumnezeu, am fost profesor universitar și am o pensie de 5.000 de lei pe lună, nu am probleme cu banii,” a afirmat ea.

Adriana a subliniat că au gestionat mereu resursele proprii, fără a cere ajutorul nimănui: „Ne-am gospodărit mereu cu ce am avut și nu am cerut nimănui nimic!”

De-a lungul timpului, atât ea, cât și fiica sa au întâmpinat dificultăți, dar au reușit să le depășească împreună. „Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, iar acum pot spune că și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor,” a adăugat Adriana Iliescu.

Leave a Comment

„Suntem în așteptarea bebelușului”. Cum se pregătesc Iustina și Cornel să devină părinți. Momentul e mai aproape decât se așteptau fanii

### Iustina și Cornel de la Insula Iubirii Vor Deveni Părinți

Iustina și Cornel, concurenți din sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii, se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. În mai puțin de două luni, ei vor întâmpina fetița pe care o așteaptă cu emoție și nerăbdare.

Invitați recent la un eveniment, cei doi au discutat despre pregătirile pentru venirea pe lume a micuței. Iustina a recunoscut că, deși se apropie data nașterii, nu este complet pregătită, iar camera copilului nu este încă gata. „Vreau să nasc cât mai repede. O să iubesc pe fiica mea mai mult decât pe Cornel,” a spus ea.

### Planuri de Botez

Iustina și Cornel au început să facă planuri și pentru botez, dorind un eveniment la fel de mare ca nunta lor, la care vor fi invitați prieteni și colegi din cadrul emisiunii. „Botezul va fi organizat acolo unde a fost și nunta, pentru a ne menține legătura cu familia și prietenii,” au declarat ei.

### Numele Fetiței

După întoarcerea în țară, Iustina și Cornel au anunțat că fetița lor se va numi Ivana-Nectaria. Ivana, un nume cu rădăcini slave, se traduce prin „har divin,” în timp ce Nectaria, de origine greacă, face referire la „cea care este dulce ca nectarul.” Aceste nume reflectă frumusețea și bucuria pe care micuța le va aduce în viața lor.

Cornel, deja tată a patru copii dintr-o căsnicie anterioară, așteaptă cu nerăbdare să-și întâmpine noua fetiță și să creeze noi amintiri împreună cu Iustina.

Leave a Comment