„Suntem în așteptarea bebelușului”. Cum se pregătesc Iustina și Cornel să devină părinți. Momentul e mai aproape decât se așteptau fanii

### Iustina și Cornel de la Insula Iubirii Vor Deveni Părinți

Iustina și Cornel, concurenți din sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii, se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. În mai puțin de două luni, ei vor întâmpina fetița pe care o așteaptă cu emoție și nerăbdare.

Invitați recent la un eveniment, cei doi au discutat despre pregătirile pentru venirea pe lume a micuței. Iustina a recunoscut că, deși se apropie data nașterii, nu este complet pregătită, iar camera copilului nu este încă gata. „Vreau să nasc cât mai repede. O să iubesc pe fiica mea mai mult decât pe Cornel,” a spus ea.

### Planuri de Botez

Iustina și Cornel au început să facă planuri și pentru botez, dorind un eveniment la fel de mare ca nunta lor, la care vor fi invitați prieteni și colegi din cadrul emisiunii. „Botezul va fi organizat acolo unde a fost și nunta, pentru a ne menține legătura cu familia și prietenii,” au declarat ei.

### Numele Fetiței

După întoarcerea în țară, Iustina și Cornel au anunțat că fetița lor se va numi Ivana-Nectaria. Ivana, un nume cu rădăcini slave, se traduce prin „har divin,” în timp ce Nectaria, de origine greacă, face referire la „cea care este dulce ca nectarul.” Aceste nume reflectă frumusețea și bucuria pe care micuța le va aduce în viața lor.

Cornel, deja tată a patru copii dintr-o căsnicie anterioară, așteaptă cu nerăbdare să-și întâmpine noua fetiță și să creeze noi amintiri împreună cu Iustina.

Leave a Comment

Dani de la Insula iubirii continuă seria dezvăluirilor, după despărțirea de ispita Mădălina: „A venit momentul să mă distrez și eu un pic

**Dani de la „Insula iubirii” face noi dezvăluiri după despărțirea de Mădălina: „A venit timpul să mă distrez”**

Dani de la „Insula iubirii” a încheiat recent relația cu Mădălina după șase luni și a declarat că nu mai există șanse de împăcare. Acum, fostul concurent explorează opțiuni noi, fiind deja în discuții cu o altă persoană, pe care a și prezentat-o în mediul online.

Într-un interviu, Dani a explicat că a fost el cel care a decis să pună capăt relației cu Mădălina, menționând că aceasta nu știa ce își dorește cu adevărat. Acum că este din nou un bărbat liber, Dani a afirmat că vrea să se bucure de viață, chiar dacă încă nu are o relație confirmată.

„A venit momentul să mă distrez. Nu mă consider celebru, dar primesc multă atenție din partea fetelor. Momentan, vorbesc cu cineva, dar dacă va fi ceva concret, o să vă anunț. Dacă nu, mă voi distra în continuare”, a spus Dani la Xtra Night Show.

**Problemele din relația anterioară**

Dani a recunoscut că amândoi au avut greșeli în relația lor și că nu au multe în comun. Conform lui, conexiunea lor era mai degrabă fizică, iar în rest, nu se înțelegeau deloc.

„Am realizat că nu aveam lucruri în comun și am decis să ne respectăm și să ne vedem de viețile noastre. Era clar că doar în pat ne înțelegeam”, a adăugat Dani, subliniind că decizia a fost una matură pentru amândoi.

Leave a Comment