Dani de la Insula iubirii continuă seria dezvăluirilor, după despărțirea de ispita Mădălina: „A venit momentul să mă distrez și eu un pic

**Dani de la „Insula iubirii” face noi dezvăluiri după despărțirea de Mădălina: „A venit timpul să mă distrez”**

Dani de la „Insula iubirii” a încheiat recent relația cu Mădălina după șase luni și a declarat că nu mai există șanse de împăcare. Acum, fostul concurent explorează opțiuni noi, fiind deja în discuții cu o altă persoană, pe care a și prezentat-o în mediul online.

Într-un interviu, Dani a explicat că a fost el cel care a decis să pună capăt relației cu Mădălina, menționând că aceasta nu știa ce își dorește cu adevărat. Acum că este din nou un bărbat liber, Dani a afirmat că vrea să se bucure de viață, chiar dacă încă nu are o relație confirmată.

„A venit momentul să mă distrez. Nu mă consider celebru, dar primesc multă atenție din partea fetelor. Momentan, vorbesc cu cineva, dar dacă va fi ceva concret, o să vă anunț. Dacă nu, mă voi distra în continuare”, a spus Dani la Xtra Night Show.

**Problemele din relația anterioară**

Dani a recunoscut că amândoi au avut greșeli în relația lor și că nu au multe în comun. Conform lui, conexiunea lor era mai degrabă fizică, iar în rest, nu se înțelegeau deloc.

„Am realizat că nu aveam lucruri în comun și am decis să ne respectăm și să ne vedem de viețile noastre. Era clar că doar în pat ne înțelegeam”, a adăugat Dani, subliniind că decizia a fost una matură pentru amândoi.

Leave a Comment

Vlad Gherman, surprins alături de o altă femeie în Barcelona! Ce se întâmplă cu Oana Moșneagu: „Am venit cu altcineva”

**Vlad Gherman în Barcelona: O vacanță cu o surpriză**

Vlad Gherman a stârnit curiozitatea fanilor după ce a anunțat că nu va merge în Barcelona împreună cu Oana Moșneagu, ci însoțit de o altă persoană. Actorul, cunoscut pentru cariera sa de succes, a fost surprins de urmăritorii săi când a dezvăluit că este în orașul spaniol, dar nu cu partenera sa de viață.

**Oana Moșneagu, reacție rapidă**

Cei doi formează un cuplu adorat în showbizul românesc și sunt obișnuiți să fie văzuți împreună, dar Vlad a confirmat că este în Barcelona cu Alina Pușcaș pentru motive de muncă, nu pentru relaxare. „Sunt în Barcelona și nu, nu sunt cu Oana. Am venit cu altcineva. O să vă spun și de ce sunt aici”, a mărturisit el pe rețelele de socializare.

După aceste declarații, Oana a decis să călătorească la Barcelona pentru a-l vizita pe Vlad, iar întâlnirea lor a fost plină de bucurie, chiar dacă nu a trecut mult timp de când se văzuseră ultima dată.

**Ce fac Vlad și Alina în Barcelona**

Vlad a subliniat că vizita sa în Barcelona este legată de muncă și a promis că va împărtăși detalii despre proiectele sale curente. De asemenea, a menționat că așteaptă cu nerăbdare să le arate fanilor ce a realizat.

În ciuda speculațiilor, relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu pare să rămână puternică, iar întâlnirea lor recentă demonstrează că, indiferent de circumstanțe, cei doi își susțin și apreciază reciproc carierele și viața personală.

Leave a Comment