Dani Oțil, în lacrimi, în direct, la TV. Nu s-a mai putut abține. Ce a declarat public Răzvan Simion în emisiune. Cuvintele lui i-au emoționat pe toți cei din platou

**Dani Oțil revine la „Neatza cu Răzvan și Dani” după o lună în Malta**

Dani Oțil s-a întors la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” după o lună petrecută în Malta, unde a filmat pentru reality show-ul „Power Couple”. Colegii săi de platou l-au întâmpinat cu momente amuzante, dar cel mai emoționant a fost discursul lui Răzvan, care a reușit să-l aducă pe Dani în lacrimi.

Se zvonea că relația de prietenie dintre Dani și Răzvan s-ar fi deteriorat, însă în emisiunea din 20 octombrie, cei doi au demonstrat că rămân cei mai buni prieteni. După ce colegii au realizat diverse roast-uri pentru Dani, Răzvan a făcut o surpriză cu un roast în versuri, inspirat din Miorița, ce a stârnit emoții puternice.

Răzvan a subliniat că între ei nu există dispute legate de bani, spunând: „doar unul e Răzvan și Dani.” La final, cei doi s-au îmbrățișat, iar emoțiile au fost vizibile și în rândul colegilor, Radu Bucălae mărturisind: „M-ați făcut și pe mine să plâng.”

**Detalii despre „Power Couple”**

Dani Oțil a lipsit o lună de la emisiune pentru a participa la filmările noului reality show, „Power Couple”. Acest format, care a fost inițial difuzat în Israel în 2014 și adaptat în 15 țări, pune la încercare relațiile cuplurilor prin diverse provocări.

Participanții locuiesc împreună timp de câteva săptămâni, confruntându-se cu probe menite să le testeze abilitățile, curajul și umorul. Fiecare etapă include provocări pentru bărbați și femei, cu sume de bani investite în funcție de performanță. La final, cuplurile care nu reușesc să acumuleze sumele dorite sunt propuse spre eliminare, iar premiul final pentru cuplul câștigător poate ajunge la 50.000 de euro.

Leave a Comment

Ce i-au spus Elena Udrea și Adrian Alexandrov fetiței lor. De ce nu poate mama ei să meargă acasă: „În mintea copilului…

**Elena Udrea: Patru luni în spatele gratiilor și întâlnirea emoționantă cu fiica sa**

De patru luni, Elena Udrea se află în Penitenciarul de Femei Târgșor, unde execută o pedeapsă de șase ani în urma acuzațiilor din dosarul Gala Bute. După ce a fost prinsă în Vama Kulata din Bulgaria, fostul ministru al Turismului a fost transferat în România.

Inițial, Elena a fost reticentă în a-și lăsa fetița să o viziteze, dar ulterior a solicitat să folosească camera „mama și copilul” din penitenciar pentru a o putea întâlni. Această întâlnire a avut loc într-un cadru special amenajat, care includea jucării și pereți pictați, oferind un mediu prietenos.

**Mesajul părinților pentru fetiță**

Adrian Alexandrov, partenerul Elenei, a explicat că au creat un scenariu pentru a-i explica fetiței absența mamei. „Am stabilit că mama este la birou și nu poate veni acasă acum. Întâlnirea a fost emoționantă, dar Elena s-a abținut să-și manifeste sentimentele, pentru a nu transforma momentul într-o experiență traumatizantă pentru copil”, a declarat Adrian.

El a subliniat că este greu să înțelegi de ce un copil trebuie să sufere din cauza problemelor legale ale unui adult. „Este suficient să pedepsești un om pentru o infracțiune, dar nu e corect să afectezi și un copil”, a adăugat el.

La jumătatea lunii iunie, Elena Udrea a fost adusă în România după ce a fost arestată în Bulgaria, și își ispășește pedeapsa la Târgșor.

Leave a Comment