Ce i-au spus Elena Udrea și Adrian Alexandrov fetiței lor. De ce nu poate mama ei să meargă acasă: „În mintea copilului…

**Elena Udrea: Patru luni în spatele gratiilor și întâlnirea emoționantă cu fiica sa**

De patru luni, Elena Udrea se află în Penitenciarul de Femei Târgșor, unde execută o pedeapsă de șase ani în urma acuzațiilor din dosarul Gala Bute. După ce a fost prinsă în Vama Kulata din Bulgaria, fostul ministru al Turismului a fost transferat în România.

Inițial, Elena a fost reticentă în a-și lăsa fetița să o viziteze, dar ulterior a solicitat să folosească camera „mama și copilul” din penitenciar pentru a o putea întâlni. Această întâlnire a avut loc într-un cadru special amenajat, care includea jucării și pereți pictați, oferind un mediu prietenos.

**Mesajul părinților pentru fetiță**

Adrian Alexandrov, partenerul Elenei, a explicat că au creat un scenariu pentru a-i explica fetiței absența mamei. „Am stabilit că mama este la birou și nu poate veni acasă acum. Întâlnirea a fost emoționantă, dar Elena s-a abținut să-și manifeste sentimentele, pentru a nu transforma momentul într-o experiență traumatizantă pentru copil”, a declarat Adrian.

El a subliniat că este greu să înțelegi de ce un copil trebuie să sufere din cauza problemelor legale ale unui adult. „Este suficient să pedepsești un om pentru o infracțiune, dar nu e corect să afectezi și un copil”, a adăugat el.

La jumătatea lunii iunie, Elena Udrea a fost adusă în România după ce a fost arestată în Bulgaria, și își ispășește pedeapsa la Târgșor.

Leave a Comment

Mr. Pink, gest incredibil pentru Irinel Columbeanu: „Nu-i venea sa creada, a zis ca…”

**Irinel Columbeanu, în fața unor dificultăți severe și noi oportunități**

Irinel Columbeanu se confruntă cu provocări financiare după ce a pierdut întreaga sa avere, cunoscută în România. La 66 de ani, el locuiește acum într-un azil de bătrâni din Ghermănești și se află într-o situație delicată, având în vedere că a rămas fără resurse financiare și cu puțini prieteni.

Deși inițial, fiica sa și Monica Gabor au oferit să îi cumpere un apartament pentru a trăi mai confortabil, Irenel a refuzat oferta. Acum, el locuiește într-un azil unde are o relație bună cu proprietarul, care a menționat că nu poate susține financiar un om în această situație pe termen lung, oferindu-i un termen pentru a lua o decizie.

**Sprijinul din partea familiei**

Cu toate că se află într-o situație dificilă, Irinel nu este complet fără sprijin. Fiica sa, Irina, i-a trimis bani din economiile personale pentru a-l ajuta. În plus, apropiații lui au observat că a avut episoade de pierdere a memoriei, ceea ce a dus la suspiciuni privind un posibil diagnostic de Alzheimer.

„A avut momente în care nu știa cum să ajungă acasă de la magazin. Prietenii i-au sugerat să meargă într-un azil pentru a beneficia de supraveghere constantă”, a declarat un cunoscut.

**Oportunități noi în SUA**

Recent, Irinel a primit o ofertă surprinzătoare din partea lui Mr. Pink, actualul partener al Monicăi Gabor. Acesta l-a invitat să se mute în Statele Unite, oferindu-i șansa de a locui într-un centru de îngrijire de lux, cu toate cheltuielile acoperite.

„Mr. Pink i-a spus că, dacă dorește să fie aproape de Irina, îi va plăti biletul de avion și îi va asigura cazarea într-un azil de înaltă calitate. Irinel a fost profund impresionat de această propunere și a spus că va lua în considerare oferta”, a adăugat sursa.

Astfel, Irinel Columbeanu se află într-un moment de cotitură, având oportunități care i-ar putea schimba viața.

Leave a Comment