Simona a spus adevărul despre prietenia pe care a legat-o cu Iustina Luchian abia după Insula Iubirii. “ Ne-am spus lucrurile în față”

După finalul emisiunii “Insula Iubirii”, Simona Butură a vorbit despre cum i-a influențat această experiență.

Simona a descris cum a trăit momente intense la “Insula Iubirii”, având sentimente mixte: de tristețe când urmărea interacțiunile dintre Claudiu și Anamaria, dar și de bucurie pentru oamenii deosebiți pe care i-a cunoscut pe insulă. Ea a spus că a apreciat sprijinul primit de la celelalte concurente și de la ispitele masculine, care i-au fost alături în perioadele dificile.

**Întâlnirea cu Alin Simoiu**

Simona a discutat despre relația ei cu Alin, explicând că l-a considerat doar un rival pentru Claudiu și nu a avut sentimente reale pentru el. În ceea ce privește relația cu Claudiu, ea a spus că a primit răspunsurile la întrebările care o frământau acasă. Simona a mărturisit că și-a dorit să vadă dacă îl poate face gelos pe Claudiu, crezând că acesta îl vede pe Alin ca pe un adversar.

Ea a recunoscut că după încheierea emisiunii a avut multe discuții cu Claudiu și că, deși relația lor a trecut prin momente grele, el a rămas alături de ea, însoțind-o la psiholog și susținând-o în încercările ei de a se vindeca emoțional.

**Starea relației lor în prezent**

Simona a spus că relația lor nu este perfectă, dar nici complet compromisă, menționând că încă există timp pentru reflecție. Ea are încredere că Claudiu poate deveni bărbatul matur la care speră și că acesta își dorește să lupte pentru relația lor. Totuși, a subliniat că nu se poate gândi la o eventuală căsătorie până nu simte că poate avea din nou încredere în el.

**Despre sprijinul familiei**

În legătură cu părinții ei, Simona a spus că aceștia o sprijină în orice decizie ar lua și i-au promis că vor fi alături de ea, indiferent de situație.

**Viitorul profesional**

Simona a decis să se concentreze mai mult pe cariera ei, dorind să evolueze pe plan profesional și să își redobândească echilibrul personal.

Leave a Comment

Lora, mesaj emoționant la două zile de când s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu!

**Lora și Ionuț Ghenu au avut o zi memorabilă: s-au căsătorit civil și se pregătesc pentru nuntă**

Lora și Ionuț Ghenu au marcat un moment special în viața lor, devenind oficial soț și soție. Ceremonia civilă, desfășurată cu doar două zile în urmă, a fost plină de emoție și bucurie, iar Lora a strălucit într-o rochie deosebită, care a evidențiat frumusețea ei.

Artista a împărtășit pe rețelele sociale câteva imagini de la eveniment, însoțite de un mesaj profund, subliniind importanța iubirii în viața sa. Lora, cunoscută pentru natura sa romantică, a spus: „Ai grijă de iubirea ta. E tot ce contează cu adevărat.”

**Petrecerea de nuntă, în octombrie**

Cei doi îndrăgostiți urmează să sărbătorească iubirea lor cu o petrecere de nuntă în luna octombrie, unde se așteaptă să aibă peste 300 de invitați. Lora a menționat că s-ar putea să poarte două sau chiar trei rochii, în funcție de livrarea ultimei.

„Vreau să mă bucur de nunta mea, să dansez, să savurez momentele alături de cei dragi. Am depășit numărul maxim de invitați cu aproximativ 60, așa că acum sunt 360 confirmați, dar trebuie să găsim soluții”, a explicat Lora la o emisiune de știri. Aceasta este foarte entuziasmată și pregătită pentru această nouă etapă din viața ei.

Leave a Comment