Mihai Albu, replică pentru fosta soție, după ce l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă. Ce s-ar fi întâmplat și cu celelalte lucruri de valoare

**Mihai Albu răspunde acuzațiilor fostei soții, care susține că i-a aruncat rochia de mireasă.**

Recent, Mihai Albu a fost acuzat de fosta soție, Iulia Albu, că a aruncat rochia de mireasă pe care aceasta a purtat-o în ziua nunții. Cei doi au divorțat acum 11 ani, iar Iulia afirmă că a descoperit că rochia a fost aruncată atunci când a încercat să o recupereze.

Designerul a clarificat că, de fapt, rochia a rămas în casa lui după despărțire, iar Iulia nu a revendicat-o în timpul în care și-a luat celelalte lucruri personale. **„Rochia a fost lăsată în dulapul meu și, cu timpul, am decis să o arunc, împreună cu alte obiecte care nu mai aveau utilitate. Nu am știut că va deveni un subiect de dispută,”** a explicat Mihai.

**Verigheta și alte obiecte de valoare**

Mihai a adăugat că, înainte de nuntă, cei doi au convenit că, în caz de divorț, Iulia îi va returna verigheta, lucru pe care l-a și făcut la doi ani după separare. De asemenea, Iulia a menționat că designerul ar fi aruncat un cărucior antic, însă Mihai a precizat că acesta a fost uitat în atelierul său și, după o vreme, a fost eliminat.

**„Dacă rochia a fost atât de importantă, de ce nu a fost revendicată mai devreme?”** a întrebat Mihai, subliniind că nu a existat nicio emoție legată de rochie din partea Iuliei, având în vedere că a fost abandonată atât de mult timp.

 

Leave a Comment

Bogdan de la Ploiești vrea să se împace cu Cristina Pucean?! Mesajul cu subînțeles care l-a dat de gol

**Bogdan de la Ploiești își dorește o reconciliere cu Cristina Pucean?! Mesajul său a stârnit speculații.**

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit, dar se pare că gândurile lui sunt în continuare la fosta iubită. După ce Cristina a recunoscut că încă mai are sentimente pentru el, Bogdan a lăsat să se înțeleagă că ar dori o împăcare.

Cei doi au avut o relație lungă, cu mai multe separări, însă au reușit de fiecare dată să se împace. Acum, Bogdan își desfășoară activitatea profesională fără prezența Cristinei la concerte, ceea ce l-a determinat să transmită un mesaj plin de umor, lăsând fanii să se întrebe despre starea lor de spirit.

**Mesajul care a stârnit controverse**
În ultimele zile, Bogdan a postat un mesaj provocator, întrebându-se retoric dacă reconcilierile trebuie făcute neapărat cu aceleași persoane. Această declarație a ridicat multe semne de întrebare și speculații printre susținătorii săi.

**Clarificări despre despărțire**
Bogdan a confirmat că el și Cristina nu mai sunt împreună, dar a subliniat că nu a fost vorba de infidelitate. „Nu a fost vorba de trădare, nici din partea mea, nici din partea ei. Am vrut să lămurim lucrurile pentru că ne-am confruntat cu o mulțime de critici,” a explicat el.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor reuși să se împace și să reînvie flacăra iubirii.

Leave a Comment