Pepe, declarații neașteptate despre plecarea Andreei Bălan din show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Ce a dezvăluit prezentatorul: „Nu avem timp să…”

**Pepe a comentat despre plecarea Andreei Bălan din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1.**

După 12 ani și 19 sezoane petrecute în cadrul emisiunii, Andreea Bălan a decis să se retragă din juriu, oferind explicații cu privire la această alegere. Pe contul său de Instagram, artista a anunțat că își îndeplinește visul de a susține un concert major la Sala Palatului pe 16 octombrie și că vrea să se concentreze mai mult pe familie și pe proiectele personale, fără a depinde de un program strict de televiziune.

**Declarațiile Andreei Bălan**
„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră și sunt foarte entuziasmată de concertul meu, ‘Povestea Sufletului meu’, unde voi împărtăși momente importante din viața mea. Din aceste motive, am decis să nu mai fac parte din juriul ‘Te cunosc de undeva!’. Îmi doresc ca proiectele profesionale să se alinieze cu dezvoltarea mea emoțională,” a scris Andreea.

**Pepe despre schimbările din emisiune**
Într-un interviu recent, Pepe a comentat decizia Andreei, menționând că emisiunea va aduce noutăți. Prezentatorul, care colaborează cu Alina Pușcaș, a subliniat că se așteaptă la sosirea unor artiști și jurați noi. **„Urmează multe proiecte interesante, iar emisiunea va continua să evolueze. E un joc frumos și trebuie să privim înainte,”** a declarat Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva!”, recunoscută ca unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, se pregătește pentru sezonul cu numărul 21, care va aduce noi concurenți și surprize în formula de juriu, urmând să fie difuzat în primăvara anului viitor.

Leave a Comment

idia Buble, în doliu: “Iubirea mea…” Vestea decesului a căzut ca un trăsnet! Familia ei este devastată după pierderea uriașă

**Lidia Buble, îndurerată: “Dragostea mea…” Artista a primit o veste devastatoare recent! Familia ei este în stare de șoc după această pierdere.**

Lidia Buble trece prin momente extrem de dificile, după ce o persoană foarte dragă a dispărut. Ea a anunțat pe rețelele sociale că bunicul ei a trecut în neființă, împărtășind cu tristețe sentimentele sale printr-o postare emoționantă.

„Iubirea mea”, a scris artista lângă o fotografie cu bunicul ei, subliniind impactul profund pe care l-a avut acesta în viața sa.

**Amintiri dragi**
În timpul vieții, bunicul Lidiei era cunoscut pentru urările sale calde adresate nepoților. Artista a surprins câteva momente emoționante în care acesta le dădea binecuvântări, dorindu-le tot ce e mai bun.

„Domnul să vă binecuvânteze, să vă împlinească dorințele și să aveți belșug în viață”, le spunea el cu căldură, lăsându-le amintiri de neuitat.

Leave a Comment