Si-au spus adio, la scurt timp după ce manelistul a anunțat că are doi copii! Motivul despărțirii, de-a dreptul uimitor: „Trădare….”.

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, a captat din nou atenția publicului cu un anunț emoționant legat de viața sa personală. După ce a reușit să se impună pe scena muzicală datorită colaborărilor de succes cu artiști precum Theo Rose și Boier Bibescu, manelistul a dezvăluit recent că relația sa cu dansatoarea Cristina Pucean a ajuns la final. Cei doi au format un cuplu timp de mai multe luni, atrăgând numeroase aprecieri din partea fanilor, însă Bogdan a explicat că neînțelegerile dintre ei i-au condus la această decizie.

Într-un videoclip postat pe platforma TikTok, Bogdan de la Ploiești a ales să împărtășească publicului motivele care au stat la baza despărțirii de Cristina. El a clarificat că separarea lor nu a fost cauzată de trădare sau infidelitate, ci mai degrabă de diferențele care au apărut în relația lor. „Salutare, oameni buni! Am văzut că sunteți foarte curioși de viața mea sentimentală, iar astăzi vreau să vă împărtășesc purul adevăr. Eu și Cristina nu mai formăm un cuplu de ceva timp”, a declarat artistul, subliniind că a dorit să ofere această clarificare pentru a înlătura orice speculație legată de o posibilă strategie de marketing sau promovare a unei piese.

Bogdan a mai menționat că relația dintre el și Cristina a fost una bazată pe respect reciproc și afecțiune sinceră. „Cristina este o fată deosebită, care a muncit extrem de mult. A fost vorba despre o dragoste curată și încă este o dragoste curată”, a adăugat manelistul, subliniind că, deși nu mai sunt împreună, cei doi au rămas prieteni buni și vor continua să colaboreze profesional.

Artistul a făcut referire și la presiunile externe care au afectat relația lor, în special comentariile negative și hate-ul de pe rețelele de socializare, care au contribuit la decizia de a face publică separarea. „Din cauza hate-ului pe care l-a primit ea pe rețelele de socializare și ceea ce am văzut că mai scriu unii oameni care nu vor decât să ne facă rău, am ales să ies în față, să vă spun adevărul”, a explicat Bogdan, dorind să clarifice că despărțirea lor nu este un subiect de speculații sau scandal.

Cu toate acestea, Bogdan a subliniat că atât el, cât și Cristina, merită respectul publicului pentru munca și eforturile depuse în carierele lor. El a cerut fanilor să continue să îi sprijine, indiferent de situația lor personală. „Vreau să știți că mi-aș dori din toată inima să ne respectați în continuare, să ne respectați meseria și ceea ce am făcut până acum pentru voi”, a transmis artistul cu sinceritate și emo

Leave a Comment

Rugăciunea scurtă către Sfântul Gheorghe . Împlinește orice dorință !

Rugăciunea către Sfântul Gheorghe îți îndeplinește orice dorință și aduce bucurie în viața ta.

Rugaciunea scurta catre Sfantul Gheorghe – o traditie venerata de credinciosi

Sfantul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai venerati sfinti din calendarul ortodox, este cinstit in luna aprilie. Rugaciunea scurta catre Sfantul Gheorghe este considerata a fi un mijloc prin care se pot implini dorintele celor ce o rostesc.

Nascut in Capadocia, Sfantul Gheorghe a avut parinti crestini si a trait in secolul al IV-lea, in vremea imparatului Diocletian. Desi a fost un comandant priceput al armatei si a obtinut numeroase victorii in luptele grele, Sfantul Gheorghe a fost supus la mari suferinte din cauza credintei sale. In anul 303, Diocletian a declansat o persecutie impotriva crestinilor, iar Sfantul Gheorghe a fost incarcerat si torturat pentru ca a marturisit deschis credinta in Iisus Hristos.

Chiar daca a fost supus la chinuri groaznice, trupul sau a ramas nevatamat, iar minunea invierii sale din morti a uimit pe toti cei care au asistat la aceasta. Imparateasa Alexandra, sotia lui Diocletian, a fost convinsa de aceasta minune si a trecut la crestinism.

Rugaciunea catre Sfantul Gheorghe este considerata a fi un mijloc de ajutor in momentele de nevoie si de suferinta. Aceasta rugaciune poate fi rostita cu credinta in zilele de post pentru a implini dorintele celui care o spune.

Astfel, se spune rugaciunea scurta catre Sfantul Gheorghe:

„O, luptatorule si biruitorule, mare Gheorghe, in nevoie si in nenorociri grabnic ajutator si cald sprijinitor, iar celor intristati bucurie nespusa, primeste de la mine (se spune numele) aceasta rugaminte a smeritului tau rob. Pazește-ma in lumea aceasta si in cea de apoi, de tot necazul si ispita, de boala si nenorocirea.

Ajuta-ma pe mine si pe familia mea in (se spune problema). Iti multumesc Sfinte Gheorghe si Te cinstit si Te preamaresc in veci.”

Sfantul Gheorghe ramane unul dintre marii credinciosi ai omenirii, iar cinstirea sa este un motiv de sarbatoare si de bucurie pentru toti cei care ii rostesc rugaciunile cu credinta.

Leave a Comment