Carmen Harra, previziune sumbră despre Kate Middleton. Ce spune de divorţul de Prinţul William

Carmen Harra a exprimat o perspectivă pesimistă asupra situației lui Kate Middleton. Clarvăzătoarea a discutat despre dificultățile cu care se confruntă Familia Regală, sugerând că acestea ar putea fi ireversibile. Harra a menționat că relația dintre Prințul William și Kate Middleton trece printr-o perioadă dificilă, dar a asigurat admiratorii că acest cuplu nu va ajunge la divorț.

### Previziuni negative ale lui Carmen Harra privind Kate Middleton

Carmen Harra a abordat și starea de sănătate a lui Kate Middleton, afirmând că aceasta suferă de o afecțiune progresivă, din care recuperarea nu va fi ușoară. Totuși, Harra a subliniat că Kate este o femeie puternică, care va lupta cu toate resursele sale pentru a depăși această provocare.

Prințesa de Wales a fost recent diagnosticată cu o formă avansată de cancer și a discutat public despre lupta sa medicală. Expertul în psihologie și hipnoterapie clinică a indicat că boala este de natură progresivă și că Kate Middleton se confruntă cu o luptă dificilă pentru vindecare.

Harra a afirmat că, dacă Prințul William și Kate Middleton ar fi persoane obișnuite, s-ar fi divorțat deja. Totuși, datorită statutului lor de celebrități, cuplul nu intenționează să se despartă. Mai mult, Harra a menționat că cei doi au o legătură karmică, având destinul numerologic 2.

### „7 dintre cele mai impresionante nave abandonate”

00:00

Live

00:13 / 00:15

„Când apare o ruptură sau o trădare între două persoane, este ca și cum ar exista un divorț. Reconstrucția relației devine foarte dificilă. Persoanele cu poziții importante nu renunță ușor; dacă ar fi persoane obișnuite, Kate și William s-ar fi despărțit. Pentru ei, este mai complicat, dar un divorț nu este doar o formalitate. Boala ei, în intuiția mea, este destul de avansată! Îi doresc să se refacă, având în vedere că are trei copii și a intrat într-o familie complicată. Ea are o legătură karmică cu William, nu s-au cunoscut întâmplător, având cifra destinului 2”, a declarat Carmen Harra.

### Prințesa de Wales și „codul de viață”

Carmen Harra a adăugat că Kate Middleton nu are un „cod de viață favorabil”. Cu toate acestea, Prințesa de Wales are șanse să depășească încercarea prin care trece. Clarvăzătoarea a afirmat că Prințul William și Kate Middleton s-au reîntâlnit într-o altă viață și că povestea lor de dragoste va continua să existe mult timp în viitor.

„Codul ei de viață nu îi favorizează foarte mult, dar există posibilitatea să depășească această încercare. Îi doresc din suflet să fie bine. A suferit o intervenție chirurgicală majoră, nu cunoaștem detaliile problemei, dar este o persoană bună. S-a născut într-o familie simplă, dar avea menirea de a ajunge aici. Ea și William s-au întâlnit în altă viață”, a continuat Carmen Harra.

### Predicții asupra tronului Marii Britanii

Clarvăzătoarea a făcut și o predicție referitoare la tronul Marii Britanii.

„La Meghan și Harry este aceeași poveste! Ei au o dublă legătură karmică. Anticipez că monarhia se va încheia după moartea Reginei Elisabeta. William va fi ultimul monarh, iar acest sistem se va încheia odată cu el”, a mai spus Carmen Harra, care a oferit o perspectivă sumbră asupra lui Kate Middleton.

Leave a Comment

Marcel de la Insula Iubirii a semnat cu Antena 1! În ce emisiune apare ispita celebră

Se pare că Alex de la „Aventura iubirii” și-a găsit drumul în viață. Fosta participantă masculină dintr-o emisiune populară de pe un canal local a acceptat să se alăture unui nou proiect televizat, devenind astfel coleg de platou al prezentatorului Raul Popescu la emisiunea „Noaptea X”.

### Ascensiunea lui Alex în televiziune

Alex Andrei a devenit cunoscut în sezonul 8 al emisiunii „Aventura iubirii”. Interpretând rolul de participant carismatic, tânărului i-a atras atenția Maria, partenera lui Dany Boy. Deși nu a reușit să câștige interesul Marii, Alex a continuat să facă furori oriunde a mers în țară, căutându-și partenerul ideal.

### Noua oportunitate în „Noaptea X”

De data aceasta, Alex a avut noroc și în viața personală. Cu stilul său distinctiv și replicile memorabile, tânărul a câștigat inima Arminei, care i-a devenit logodnică. Recent, cei doi îndrăgostiți au fost invitați într-o emisiune de divertisment unde Raul Popescu, colegul său, a făcut un anunț important. Alex va fi noul membru al echipei emisiunii „Noaptea X”.

„Alex, care este aici lângă mine, va fi co-prezentator al emisiunii Noaptea X începând de mâine. Va prezenta alături de frumoasa noastră Natalia Mateuț. Amira va fi stilistul său personal doar pentru o zi, ajutându-l să arate impecabil,” a declarat gazda emisiunii.

Astfel, Alex a fost invitat de producătorii emisiunii „Noaptea X” să-i înlocuiască temporar pe Andrei Ștefănescu. Reamintim că, începând din această toamnă, Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu sunt prezentatorii emisiunii în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. În același timp, Raul Popescu rămâne la pupitrul emisiunii „Un show special”, difuzată de luni până joi, de la ora 21:30, pe un alt canal local.

### Reacția lui Alex

După anunț, canalul de televiziune a declarat cu entuziasm: „Suntem încântați să-l avem pe Alex în echipa noastră, credem că va aduce un plus important emisiunii.” Alex a răspuns: „Mă bucur să fac parte din această echipă și sunt sigur că va fi o experiență minunată.”

### Relația cu Armina

După experiența sa în „Aventura iubirii”, Alex s-a întors în România și a continuat să caute partenerul ideal. Fără să se demoralizeze de experiența anterioară, a găsit iubirea adevărată în Armina Grigoraș. Originară din Timișoara, Armina este agent imobiliar, o profesie despre care au circulat zvonuri nefondate în mediul online, sugerând că ar fi avut alte ocupații în străinătate.

„Există poze pe rețelele sociale care sugerează altceva. Am văzut și eu acele postări. Avocatul meu va demonta aceste acuzații. Este o mare neînțelegere ce se spune despre mine. În străinătate am muncit normal, am lucrat în imobiliare timp de doi ani și ceva. Noi (eu și Alex) nu ne mai interesează ce spun alții. Nu știu cine a pus acele fotografii și scrisuri. Sigur o să aflu curând. Sunt lucruri fără sens. Sunt poze furate de pe rețelele sociale în care sunt acuzată că aș face altceva,” a declarat Armina, potrivit unei surse.

### Concluzie

Alex Andrei continuă să-și construiască cariera în televiziune, alături de partenera sa, Armina. Cu noile sale responsabilități la „Noaptea X” și sprijinul din partea echipei, tânărul se pregătește să aducă un suflu proaspăt emisiunii, în timp ce își consolidează relația personală.

Leave a Comment