Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Andreea Mantea este supărată foc: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”..

În ediția de luni a emisiunii „Casa iubirii”, moderată de Andreea Mantea și transmisă exclusiv pe Kanal D, a fost o dezvăluire neplăcută: Rebecca a încălcat regulile competiției prin minciuni.

În episodul care va fi difuzat pe 23 septembrie 2024, Rebecca izbucnește în lacrimi din cauza comentariilor concurenților, iar această situație îi afectează și pe părinții ei. „Voi știți ce înseamnă să vă plângă un părinte acasă? Vedeți-vă de treaba voastră! De Antoni înțeleg să zică, dar voi?” afirmă Rebecca, vizibil deranjată.

Lacrimile Rebeccăi continuă atunci când Andreea Mantea îi reamintește că a susținut anterior că nu a mai vorbit cu băiatul cu care a avut o conversație telefonică în baie, conversație auzită de Roberta. Deși inițial a spus că nu mai vorbiseră, Rebecca admite că s-au întâlnit ulterior, iar Andreea, dezamăgită, îi spune: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți,” moment în care Rebecca își cere scuze.

Rămâne de văzut ce soartă va avea Rebecca în competiție după ce a recunoscut că a încălcat regulamentul. Nu ratați următorul episod din „Casa iubirii” pe 23 septembrie 2024, la ora 10:00 și 16:30, doar pe Kanal D! De asemenea, urmăriți-ne și în weekend, de la 16:00 și 19:00!

Leave a Comment

Gestul uimitor făcut de Robi, după ce Teodora a obținut cecul! Concurentul de la „Casa iubirii” i-a surprins pe toți

Într-un moment surprinzător, Robi a făcut un gest plin de emoție pentru Teodora, după ce prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, Andreea Mantea, i-a înmânat un cec frumos brunetei. După ce a primit vestea, Robi a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe obraz.

Înainte de această întâmplare emoționantă, Andreea a creat un moment de suspans înainte de a anunța concurentul favorit al săptămânii. „Concurentul care a strâns cele mai multe voturi și va primi un cec în valoare de 5.000 de lei, având imunitate în gala de astăzi, este Teodora. Felicitări!” a declarat prezentatoarea.

După ce a primit premiul, Teodora a ținut să mulțumească atât celor care o susțin, cât și celor care o critică, afirmând că fiecare feedback este valoros pentru ea. „Chiar dacă am multe păreri negative, le mulțumesc tuturor, pentru că din fiecare pot învăța,” a spus ea.

Gestul lui Robi a surprins pe toată lumea, inclusiv pe Andreea Mantea, având în vedere atitudinea sa rece din edițiile anterioare. Chiar dacă Teodora a decis să se distanțeze de Robi la sfatul părinților, se pare că el încă mai are sentimente pentru ea.

După acest moment, Andreea a continuat să anunțe detalii despre gala respectivă, menționând că nu vor fi eliminări, dar că telespectatorii vor vota pentru liderii caselor săptămâna viitoare.

Leave a Comment