Gestul uimitor făcut de Robi, după ce Teodora a obținut cecul! Concurentul de la „Casa iubirii” i-a surprins pe toți

Într-un moment surprinzător, Robi a făcut un gest plin de emoție pentru Teodora, după ce prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, Andreea Mantea, i-a înmânat un cec frumos brunetei. După ce a primit vestea, Robi a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe obraz.

Înainte de această întâmplare emoționantă, Andreea a creat un moment de suspans înainte de a anunța concurentul favorit al săptămânii. „Concurentul care a strâns cele mai multe voturi și va primi un cec în valoare de 5.000 de lei, având imunitate în gala de astăzi, este Teodora. Felicitări!” a declarat prezentatoarea.

După ce a primit premiul, Teodora a ținut să mulțumească atât celor care o susțin, cât și celor care o critică, afirmând că fiecare feedback este valoros pentru ea. „Chiar dacă am multe păreri negative, le mulțumesc tuturor, pentru că din fiecare pot învăța,” a spus ea.

Gestul lui Robi a surprins pe toată lumea, inclusiv pe Andreea Mantea, având în vedere atitudinea sa rece din edițiile anterioare. Chiar dacă Teodora a decis să se distanțeze de Robi la sfatul părinților, se pare că el încă mai are sentimente pentru ea.

După acest moment, Andreea a continuat să anunțe detalii despre gala respectivă, menționând că nu vor fi eliminări, dar că telespectatorii vor vota pentru liderii caselor săptămâna viitoare.

Leave a Comment

Miruna de la Mireasa e gravidă! Anunțul pe care l-a făcut în mediul online fosta concurentă a emisiunii și fosta soție a lui Cosmin

Miruna, cunoscută din emisiunea „Mireasa”, a făcut un anunț emoționant pe rețelele sociale, surprinzându-și fanii: este însărcinată!

Fosta concurentă, care a captat atenția telespectatorilor atât prin participarea sa în show, cât și prin căsnicia cu Cosmin, cu care a câștigat finala, și-a refăcut viața alături de actualul partener, cu care va deveni mamă pentru prima dată.

Miruna a dezvăluit vestea în cadrul unei postări pline de emoție, însoțită de o fotografie cu iubitul ei. Cei doi viitori părinți au anunțat că așteaptă un copil, iar mesajul scris de Miruna a stârnit un val de reacții pozitive, adunând mii de aprecieri și comentarii din partea fanilor.

„Nicio poză sau descriere nu este suficientă pentru a transmite fericirea pe care o simțim. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un suflet care ne va umple viața de bucurie. Ne angajăm să avem grijă de tine așa cum știm mai bine, pentru că suntem extrem de recunoscători că vii în viața noastră! Te iubim mai mult decât îți poți imagina! Cu drag, mami și tati! #babyloading #wearethreenow,” a scris Miruna.

Această veste a adus multă bucurie fanilor, care au urmărit parcursul ei în emisiune și după despărțirea de Cosmin. Fanii au observat cât de fericită și împlinită este acum Miruna, iar mesajele de felicitare au început să curgă.

Noua etapă din viața Mirunei este o surpriză plăcută pentru susținătorii ei, care au fost alături de ea de-a lungul timpului. Acest moment demonstrează transformarea pozitivă a vieții ei, alături de noul partener.

Deși nu sunt multe detalii despre viitorul soț, este clar că cei doi sunt profund îndrăgostiți și pregătiți să întâmpine acest nou membru al familiei. Viața Mirunei s-a schimbat radical de la participarea ei la show-ul matrimonial, iar acum se pregătește să îmbrățișeze cel mai frumos rol: acela de mamă.

Felicitările continuă să vină pe contul ei de Instagram, iar Miruna și partenerul ei par mai pregătiți ca niciodată pentru această nouă etapă, plină de iubire și fericire.

Leave a Comment