Din ce câștigă bani Andreea Tonciu, după ce s-a retras din televiziune

Acum șase ani, Andreea Tonciu s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și a devenit mamă pentru prima oară, un eveniment care a marcat o transformare semnificativă în viața ei, determinând-o să se retragă treptat din televiziune.

Fosta asistentă TV și-a redirecționat atenția către viața de familie, în ciuda carierei sale îndelungate în media. Recent, Andreea a dezvăluit sursele sale de venit, menționând că a investit în achiziționarea unui apartament și a unui automobil de lux.

În 2016, Andreea și Daniel au sărbătorit nunta, avându-i ca nași pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În iunie a aceluiași an, ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

În prezent, Andreea generează venituri semnificative din contracte de imagine și campanii de promovare online, având o comunitate considerabilă pe rețelele sociale, cu peste 400.000 de urmăritori pe Instagram.

Într-o apariție recentă la emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea a menționat că soțul ei se ocupă de susținerea financiară a familiei. Ea a explicat că nu se vede lucrând într-un job obișnuit și preferă să investească în propria afacere, având în vedere o posibilă direcție în domeniul culinar.

Andreea a realizat recent două investiții importante: un apartament nou, evaluat la aproximativ 100.000 de euro, și un automobil de lux, în valoare de 200.000 de euro. „Apartamentul are trei camere și două băi și reprezintă o realizare personală, dar și fericirea pe care o trăiesc alături de familia mea. Achiziția mașinii a fost un pas important spre confortul și rafinamentul vieții noastre,” a adăugat Andreea, exprimându-și bucuria față de aceste noi achiziții.

Leave a Comment

Maria Ghiorghiu susține că a vorbit cu Iisus Hristos. Ce spune că i-a zis Mântuitorul: „Tu ești…

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a relatat pe blogul său o experiență profundă în care a avut o viziune cu Iisus Hristos. Aceasta a descris întâlnirea sa ca fiind una care i-a lăsat o impresie puternică și i-a întărit credința. De asemenea, Maria a încurajat oamenii să fie mai buni și să aibă grijă de cei aflați în dificultate.

Maria Ghiorghiu a câștigat popularitate datorită viselor sale premonitorii, pe care le împărtășește cu admiratorii săi. De data aceasta, ea nu a anunțat un scenariu sumbru, ci a povestit despre discuția sa cu Iisus.

Într-o recentă postare, Maria a explicat că a avut această viziune în timp ce se gândea la o persoană dragă. „Iisus mi-a spus: Tu ești imaginea Mea! Cei care păstrează darurile divine doar pentru ei nu știu să fie recunoscători,” a scris ea.

Maria a descris cum, după o rugăciune, a intrat în pat și s-a gândit la o prietenă pe care nu o mai văzuse de mult. „Mă gândeam că prietena mea a construit o imagine a sa prin munca sa, pe când eu nu reprezint pe nimeni. Apoi am auzit un glas blând care mi-a spus: «Tu ești Imaginea Mea!»,” a relatat ea.

Viziunea a continuat cu o imagine impresionantă a lui Iisus pe cruce, cu detalii emoționante despre suferința sa. Maria a descris cum, în fața acestei viziuni, a realizat că nu era imaginea nimănui, iar Iisus i-a reafirmat identitatea sa.

În încheiere, Maria Ghiorghiu a îndemnat oamenii să fie mai milostivi și să aibă grijă de sufletele lor, mai ales în perioada postului. Ea a subliniat importanța de a merge la biserică, a se spovedi și a oferi ajutor celor în nevoie, încurajându-i să facă fapte de milostenie.

Leave a Comment