Maria Ghiorghiu susține că a vorbit cu Iisus Hristos. Ce spune că i-a zis Mântuitorul: „Tu ești…

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a relatat pe blogul său o experiență profundă în care a avut o viziune cu Iisus Hristos. Aceasta a descris întâlnirea sa ca fiind una care i-a lăsat o impresie puternică și i-a întărit credința. De asemenea, Maria a încurajat oamenii să fie mai buni și să aibă grijă de cei aflați în dificultate.

Maria Ghiorghiu a câștigat popularitate datorită viselor sale premonitorii, pe care le împărtășește cu admiratorii săi. De data aceasta, ea nu a anunțat un scenariu sumbru, ci a povestit despre discuția sa cu Iisus.

Într-o recentă postare, Maria a explicat că a avut această viziune în timp ce se gândea la o persoană dragă. „Iisus mi-a spus: Tu ești imaginea Mea! Cei care păstrează darurile divine doar pentru ei nu știu să fie recunoscători,” a scris ea.

Maria a descris cum, după o rugăciune, a intrat în pat și s-a gândit la o prietenă pe care nu o mai văzuse de mult. „Mă gândeam că prietena mea a construit o imagine a sa prin munca sa, pe când eu nu reprezint pe nimeni. Apoi am auzit un glas blând care mi-a spus: «Tu ești Imaginea Mea!»,” a relatat ea.

Viziunea a continuat cu o imagine impresionantă a lui Iisus pe cruce, cu detalii emoționante despre suferința sa. Maria a descris cum, în fața acestei viziuni, a realizat că nu era imaginea nimănui, iar Iisus i-a reafirmat identitatea sa.

În încheiere, Maria Ghiorghiu a îndemnat oamenii să fie mai milostivi și să aibă grijă de sufletele lor, mai ales în perioada postului. Ea a subliniat importanța de a merge la biserică, a se spovedi și a oferi ajutor celor în nevoie, încurajându-i să facă fapte de milostenie.

Leave a Comment

Ce se întâmplă cu Getuța Sterp de când a rămas însărcinată?! Viitoarea mămică a luat măsuri: „Nu e bine. Vedeam asta”

Getuța Sterp a împărtășit recent cu fanii săi câteva schimbări din viața ei, de când a aflat că va deveni mamă.

Tânăra, apreciată de mulți români, a câștigat o bază solidă de susținători încă de la debutul său în atenția publicului. Chiar și acum, când a anunțat că așteaptă un copil, Getuța continuă să își țină fanii informați cu privire la tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, ea a povestit că, în perioada sarcinii, s-a concentrat pe hidratare, un aspect pe care nu-l lua în serios înainte. „Cumpăr apă ori de câte ori ies, iar de când sunt însărcinată, mă forțez să mă hidratez mai mult, pentru că simt nevoia. Înainte, puteam să trec o zi întreagă fără să beau apă și pielea mea suferea de pe urma asta,” a mărturisit Getuța.

Între timp, ea și soțul său, Sebastian, au început să discute despre numele copilului. Getuța a primit o sugestie de la mama sa, care i-a propus numele Zian, inspirat de figura lui Arsenie Boca. De asemenea, ea a menționat că ar vrea să-i pună copilului numele Mihail, având în vedere că nașterea este programată în apropierea sărbătorii de Mihail și Gavril.

Mama ei a adăugat că Getuța va decide asupra numelui în cele din urmă, dar nu crede că va opta pentru ambele nume.

Leave a Comment