Ce se întâmplă cu Getuța Sterp de când a rămas însărcinată?! Viitoarea mămică a luat măsuri: „Nu e bine. Vedeam asta”

Getuța Sterp a împărtășit recent cu fanii săi câteva schimbări din viața ei, de când a aflat că va deveni mamă.

Tânăra, apreciată de mulți români, a câștigat o bază solidă de susținători încă de la debutul său în atenția publicului. Chiar și acum, când a anunțat că așteaptă un copil, Getuța continuă să își țină fanii informați cu privire la tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, ea a povestit că, în perioada sarcinii, s-a concentrat pe hidratare, un aspect pe care nu-l lua în serios înainte. „Cumpăr apă ori de câte ori ies, iar de când sunt însărcinată, mă forțez să mă hidratez mai mult, pentru că simt nevoia. Înainte, puteam să trec o zi întreagă fără să beau apă și pielea mea suferea de pe urma asta,” a mărturisit Getuța.

Între timp, ea și soțul său, Sebastian, au început să discute despre numele copilului. Getuța a primit o sugestie de la mama sa, care i-a propus numele Zian, inspirat de figura lui Arsenie Boca. De asemenea, ea a menționat că ar vrea să-i pună copilului numele Mihail, având în vedere că nașterea este programată în apropierea sărbătorii de Mihail și Gavril.

Mama ei a adăugat că Getuța va decide asupra numelui în cele din urmă, dar nu crede că va opta pentru ambele nume.

Leave a Comment

Ilie Năstase reacționează dur după ce s-a spus că ar fi divorțat în secret! Mai formează sau nu un cuplu cu Ioana Simion. Dezvăluirile neașteptate ale fostului tenismen

Ilie Năstase a decis să vorbească după ce Ion Țiriac a lăsat să se înțeleagă că el și Ioana ar fi în pragul divorțului.

În ultimele luni, căsătoria lui Ilie și Ioana a fost subiect de speculații, cu zvonuri persistente despre o posibilă separare. Recent, Ion Țiriac a menționat că bunul său prieten ar fi divorțat în secret, iar acum Ilie Năstase a dorit să clarifice situația.

Fostul jucător de tenis a reacționat ferm la aceste informații, negând zvonurile și afirmând că relația cu Ioana este stabilă și sănătoasă. El consideră că aceste zvonuri sunt răspândite de cineva care vrea să dăuneze soției sale.

„Noi suntem bine. Informațiile negative se concentrează asupra soției mele și nu înțeleg de ce. Avem o familie, iar comentariile acestea afectează nu doar pe noi, ci și pe cei dragi nouă. Dacă aș ști cine răspândește aceste zvonuri, aș lua măsuri legale, deoarece suntem o familie unită,” a declarat Ilie pentru un canal de televiziune.

Ion Țiriac, discutând despre cariera lui Ilie, a surprins pe toată lumea cu afirmația că acesta s-ar fi despărțit de Ioana și ar fi semnat actele de divorț. „Ilie Năstase, așa cum îl cunoașteți, a fost întotdeauna o personalitate controversată, apreciată de unii și criticată de alții. Am auzit recent că ar fi divorțat, dar azi am citit că este extrem de fericit,” a spus Ion Țiriac.

Leave a Comment