Ilie Năstase reacționează dur după ce s-a spus că ar fi divorțat în secret! Mai formează sau nu un cuplu cu Ioana Simion. Dezvăluirile neașteptate ale fostului tenismen

Ilie Năstase a decis să vorbească după ce Ion Țiriac a lăsat să se înțeleagă că el și Ioana ar fi în pragul divorțului.

În ultimele luni, căsătoria lui Ilie și Ioana a fost subiect de speculații, cu zvonuri persistente despre o posibilă separare. Recent, Ion Țiriac a menționat că bunul său prieten ar fi divorțat în secret, iar acum Ilie Năstase a dorit să clarifice situația.

Fostul jucător de tenis a reacționat ferm la aceste informații, negând zvonurile și afirmând că relația cu Ioana este stabilă și sănătoasă. El consideră că aceste zvonuri sunt răspândite de cineva care vrea să dăuneze soției sale.

„Noi suntem bine. Informațiile negative se concentrează asupra soției mele și nu înțeleg de ce. Avem o familie, iar comentariile acestea afectează nu doar pe noi, ci și pe cei dragi nouă. Dacă aș ști cine răspândește aceste zvonuri, aș lua măsuri legale, deoarece suntem o familie unită,” a declarat Ilie pentru un canal de televiziune.

Ion Țiriac, discutând despre cariera lui Ilie, a surprins pe toată lumea cu afirmația că acesta s-ar fi despărțit de Ioana și ar fi semnat actele de divorț. „Ilie Năstase, așa cum îl cunoașteți, a fost întotdeauna o personalitate controversată, apreciată de unii și criticată de alții. Am auzit recent că ar fi divorțat, dar azi am citit că este extrem de fericit,” a spus Ion Țiriac.

Leave a Comment

Abia acum s-a aflat. Ce mesaj a lăsat Rona Hartner cu 1 an înainte de sfârșitul ei. Fiica ei a dezvăluit

**Mariana Popescu Dezvăluie Mesajul Emoționant Trimis cu Un An Înainte de Plecarea Sa**

Au trecut 10 luni de la trecerea în neființă a artistei îndrăgite, Mariana Popescu. Pentru mulți, dispariția ei a lăsat un gol profund, mai ales în inima fiicei sale, Andreea. Boala gravă a răpus-o, dar Mariana și-a păstrat credința până în ultima clipă. Sora Maranei, Elena Popescu, a povestit pentru Click! despre evenimentele inexplicabile care au urmat trecerii ei. În plus, am descoperit că Mariana și-a anticipat moartea cu un an înainte și a lăsat un mesaj emoționant fiicei sale.

### **A știut exact cu un an înainte că va pleca!**

Pe data de 15.10.2023, Mariana Popescu a trecut în neființă, lăsând în urmă un suflet îndurerat. Artista avea o credință puternică și părea că simte că nu mai are mult timp printre noi. Ceea ce o îngrijora cel mai mult era fiica sa, pe care știa că o va lăsa cu sufletul plin de durere. În ultimul an de viață, Mariana a retras-o pe Andreea de la școală, învățând-o acasă. Se pare că exact cu un an înainte de plecarea sa, artistesa i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Sunt mereu alături de tine în fiecare zi a vieții tale! Până la sfârșitul timpului!”, a scris Mariana în postarea respectivă, pe data de 15.10.2022.

### **Fenomen paranormal după trecerea Maranei Popescu**

Aceste fenomene inexplicabile nu s-au oprit aici. Elena Popescu, sora Maranei, stabilită în Germania, a povestit exclusiv pentru Click! cum a decis să îi plaseze artistei o placă comemorativă, într-un loc special din Italia, exact unde artistesa obișnuia să mediteze după ce a aflat că suferă de cancer. Iată cum a fost ghidată de circumstanțe către acest loc deosebit, despre care nu avea cunoștință până atunci:

„După înmormântarea Maranei, s-au mai întâmplat lucruri ciudate, ca semne de la ea. Îmi amintesc că, de Crăciun, când m-am dus în Italia să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Mariana obișnuia să se relaxeze. Străzile erau pustii, niciun semn de viață, păsările nu cântau.

Ne-am îndreptat spre o biserică și, din senin, a apărut o femeie mai în vârstă, care ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat să vizităm Capela Pietrelor Sfântului, unde există și un loc de rugăciune. Acolo se află și un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă.

Ne-a spus că, în capelă, cântă o tânără frumoasă care a plecat anul trecut. Era chiar sora mea, știa și numele.”

### **Andrei Ionescu**

Andrei Ionescu este jurnalist cu 14 ani de experiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar după ani de televiziune a trecut în jurnalismul online, lucrând pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemenea, a condus timp de 5 ani un site de lifestyle feminin care era pe primul loc în topul accesărilor.

### **Concluzie**

Povestea Maranei Popescu este una plină de emoție și mister, ilustrând legătura profundă dintre mamă și fiică și credința care a ghidat-o până în ultimele momente. Evenimentele inexplicabile care au urmat trecerii ei adaugă o notă supranaturală acestei povești, lăsând în urmă întrebări și dorința de a înțelege mai bine legătura dintre viață și moarte.

Leave a Comment