Cine sunt de fapt și cum arată socrii lui Victor Slav. Tatăl Selinei este tatuat .Toți patru au plecat în vacanță împreună

Recent, Victor Slav și Selina au fost surprinși într-un clip alături de părinții ei, în timp ce se bucurau de o scurtă vacanță la munte. Cu toții au fost văzuți dansând pe o șosea montană, ceea ce a arătat chimia dintre ei și bunăstarea relației.

Victor și Selina formează un cuplu de aproape patru ani, perioadă în care au trecut printr-o despărțire de aproximativ șase luni, dar au reușit să se împace și acum lucrurile merg foarte bine.

Informațiile despre părinții Selinei au fost rare până acum, iar aceste imagini recente sunt printre primele care îi prezintă publicului. Clipul postat de Selina a captat atenția fanilor, inclusiv a cățelului lor, care a fost prezent în vacanță.

Victor Slav este un familist convins și a menționat că, în viitor, nu exclude posibilitatea unei căsătorii. După experiența sa anterioară cu Bianca Drăgușanu, el a subliniat că va aștepta momentul potrivit pentru a face acest pas.

La începutul lunii martie, cei doi au participat împreună la emisiunea „Asia Express”, considerând-o o oportunitate unică de a se cunoaște mai bine și de a face față provocărilor împreună. În declarațiile lor, au afirmat că vor să trăiască fiecare moment și să evolueze atât fizic, cât și psihic pe parcursul acestei aventuri. Imaginile recente din vacanță sugerează că experiența le-a întărit legătura.

Leave a Comment

Cum arată Oana Roman fără pic de machiaj. Vedeta le-a închis gura haterilor: “Am 45 de ani și mă simt bine…”

Recent, Oana Roman a postat o fotografie fără machiaj, dorind să răspundă criticilor care afirmau că nu se bazează pe aspectul său fizic pentru a avea succes. De asemenea, a menționat că, după ce a urmat o dietă de slăbit, a promovat un produs pentru pierderea în greutate.

Oana a explicat că nu are intenția de a recurge la intervenții estetice, contrar sugestiilor primite din partea unor utilizatori online. Cu toate că are 45 de ani, se simte bine în pielea ei și vrea să se mențină în formă.

De-a lungul timpului, Oana a fost ținta glumelor legate de greutatea sa, motiv pentru care a decis să slăbească printr-un regim personalizat, care îi permite să mănânce sănătos timp de 8 ore, după care urmează o perioadă de 16 ore de post. Același regim a fost eficient și pentru alte celebrități.

„Am 45 de ani și mă simt bine. Mă bucur că pot ieși din casă fără machiaj, iar pielea mea arată bine, chiar dacă am slăbit. Nu am avut intervenții estetice și nu intenționez să fac asta. Prefer să îmi folosesc mintea pentru a trăi bine, nu să mă preocup de aspectul fizic”, a scris Oana pe rețelele sociale.

De asemenea, Oana a anunțat că urmează să își înnoiască jurămintele la biserică cu Marius Elisei, deși recent au trecut printr-un divorț. Cei doi au avut momente tensionate în public, dar au reușit să depășească neînțelegerile și să-și recâștige sentimentele unul pentru celălalt.

„Nu ne vom recăsători civil, dar ne dorim să facem o ceremonie frumoasă la biserică. Vreau să îmi aleg o rochie specială, așa cum am visat”, a declarat Oana, subliniind că sunt dornici să își ofere o nouă șansă.

Leave a Comment