Adrian Minune vorbeste, după ce Karmen, fiica lui cea mare, a anunțat că se desparte de soț: “Nu există niciun divorț”

Un artist cunoscut a făcut primele declarații după ce fiica sa cea mare a anunțat despărțirea de soțul ei.

Anunțul divorțului a generat multe discuții în familia artistului. Fiica sa, Maria, a informat publicul că divorțează de partenerul ei, iar fiul său, Alex, s-a separat de logodnica sa. De asemenea, soția artistului, Ana, a fost implicată în zvonuri de separare. Acum, artistul a oferit primele comentarii privind situația familială.

În ciuda faptului că Maria a fost cea care a făcut publică despărțirea de soțul ei, Radu Popescu, artistul afirmă că nu există niciun divorț în familie.

Artistul explică că nu crede că actele legale pot menține o relație între două persoane.

„Totul este bine în familie. Copiii mei sunt în regulă, fiicele mele sunt bine. Poate că auzesc zvonuri din presă, dar nu există niciun divorț. Relațiile copiilor mei sunt stabile, iar dacă s-ar întâmpla ceva, cred că documentele legale nu sunt cele care țin oamenii împreună. Sunt multe exemple de persoane care s-au despărțit oficial și s-au reunit ulterior.

Am patruzeci de ani de experiență în viață și am învățat că totul este temporar. Fericirea, tristețea, toate trec. Dacă știi să gestionezi emoțiile și să mergi mai departe fără să plângi, este ceva frumos. Gândești „asta e, trecem peste””, a declarat artistul într-o emisiune recentă.

Fiica sa, Maria, a anunțat recent pe contul său de pe o platformă de socializare că ea și Radu Popescu nu mai formează un cuplu, dar vor menține o relație armonioasă pentru binele copilului lor.

„Nu este momentul potrivit pentru astfel de vești, dar am preferat să fiu eu care să anunțe. De ceva timp, eu și soțul meu am decis să ne despărțim, am ajuns la concluzia că nu suntem compatibili, suntem diferiți în totalitate. Suntem doi oameni care s-au iubit foarte mult și ne vom respecta reciproc pentru tot restul vieții. Vom menține o relație normală pentru binele fiicei noastre”, a declarat Maria pe platforma sa.

Leave a Comment

ebecca, gest controversat, în lacrimi, după ce a fost prinsă cu minciuna. Reacția lui Antoni a lăsat-o fără cuvinte: ”Te înțeleg”

Rebecca a surprins pe toată lumea când l-a invitat pe Antoni în camera roșie, în ciuda tensiunilor dintre ei din ziua precedentă.

**Vezi și:** Antoni și-a pierdut cumpătul după ce Rebecca a fost prinsă într-o situație delicată. “Sunt jenat de tot ce s-a întâmplat.”

Rebecca își cere scuze lui Antoni pentru comportamentul ei anterior.
“Nu mă simt bine, dar vreau să-i spun mai ales lui Antoni că regret cum m-am purtat ieri dimineață,” a declarat ea.

**Citește și:** Cum alimentezi corect un bebeluș? Ghid complet pentru părinți – catena.ro

**Citește și:** Piesă specială aniversară: 185 de ani de la nașterea regelui Carol I – casademonede.ro

**Citește și:** Locuitorii afectați de inundațiile din Galați au primit donații neobișnuite – wowbiz.ro

Rebecca face un pas neașteptat și îi cere lui Antoni să vină la o discuție.

Rebecca: “Vreau să vină Antoni, vreau să discutăm totul și să încheiem această situație.”
Antoni: “Nu-mi vine să cred.”
Rebecca: “Te-am jignit, și recunosc că am greșit. Poate că lucrurile ar fi fost diferite, dar după atâta timp, totul pare suspect.”

“Îți înțeleg reacția și nu am de gând să te judec,” adaugă ea.

### Reacția lui Antoni la invitația Rebeccăi în camera roșie
Antoni a ales să rămână tăcut în camera roșie, plecând fără a oferi răspunsurile pe care Rebecca le aștepta.

După întâlnire, Antoni nu a făcut niciun comentariu, însă când a revenit la ceilalți, a afișat un gest de dezamăgire. Rebecca, afectată de această situație, a izbucnit în lacrimi.

Leave a Comment