Andreea Marin a facut anuntul dupa 11 ani de la divortul cu Stefan Banica. A vrut sa se stie chiar de la ea

Andreea Marin anunta dupa 11 ani de la divortul cu Stefan Banica o veste importanta despre fiica lor, Violeta. Un mesaj emotionant despre unitatea familiara si sustinerea reciprocă.Andreea Marin a facut anuntul dupa 11 ani de la divortul cu Stefan Banica. A vrut sa se stie chiar de la ea

Celebrul cuplu de artisti, Andreea Marin si Stefan Banica, a surprins din nou fanii cu un anunt important legat de fiica lor, Violeta. La 11 ani de la divortul lor, cei doi parinti celebri au decis sa faca public modul in care se implica impreuna in educatia si viitorul adolescentei.

Intr-un interviu recent acordat presei, Andreea Marin a povestit despre modul in care ea si Stefan Banica iau deciziile importante privind viitorul fiicei lor. „Luam impreuna deciziile legate de viitorul ei, asa cum e firesc, n-as spune deloc despre Violeta ca e rasfatata de niciunul dintre noi, o responsabilizam, dar o si iubim nespus, si ea stie asta”, a declarat Andreea Marin.

Violeta, in varsta de 16 ani, a impresionat recent la Gala Performantei si Excelentei 2023, unde a fost premiata alaturi de mama sa. Talentata adolescenta a demonstrat ca a mostenit pasiunea pentru muzica si teatru de la parintii sai si este incurajata sa isi urmeze visurile.

Desi isi doreste sa studieze Dreptul, Violeta are sprijinul neconditionat al parintilor sai in orice directie va alege pentru viitorul sau. Andreea Marin si Stefan Banica pun accent pe increderea reciproca si pe luarea deciziilor importante in consens, asigurandu-se ca fiica lor este responsabila si constienta de propriile alegeri.

Leave a Comment

Câte clase și ce studii are Florin Dumitrescu de la MasterChef, de fapt. Motivul pentru care a abandonat școala

Descoperă care sunt studiile și cariera lui Florin Dumitrescu de la MasterChef, de fapt, și motivele pentru care a renunțat la școală.Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România, a reușit să-și câștige faima nu doar prin abilitățile sale culinare, ci și prin carisma sa pe micile ecrane. Puțini știu, însă, ce studii are de fapt acest celebru jurat de la „MasterChef” și care a fost motivul pentru care a renunțat la școală.

Născut pe 1 august 1987 în București, Florin Dumitrescu și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie la vârsta de doar 14 ani. Ajutat de tatăl său, s-a angajat ca ajutor de bucătar la un restaurant, iar de acolo a pornit drumul său în bucătărie.

Cu toate că a absolvit Liceul Sportiv Emil Racoviță din București, unde a fost pasionat de polo și a obținut titluri de campion național, Florin Dumitrescu a renunțat la studiile universitare pentru a se dedica în totalitate carierei în bucătărie. Motivul pentru această alegere a fost dorința sa de a excela în acest domeniu și de a-și urma pasiunea.

După experiența în România, în 2007 a plecat în Italia pentru a-și continua formarea în arta gastronomiei. A lucrat în restaurante importante, preparând zilnic sute de porții de paste și învățând de la cei mai renumiți chefi.

„Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină”, a povestit chef-ul despre experiența sa intensă de formare profesională.

Astfel, Florin Dumitrescu și-a construit o carieră remarcabilă în bucătărie, devenind unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți chefi din România.

Leave a Comment