Tatăl lor ar fi mândru de ele! Ce s-a ales acum de fetele lui Vadim Tudor . Nu mai arată așa acum!

**Cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor își construiesc viitorul după pierderea tatălui**

Au trecut cinci ani de la moartea politicianului Corneliu Vadim Tudor, iar familia sa a avut de înfruntat o perioadă dificilă. Acum, Lidia și Eugenia, fiicele sale, au crescut și fiecare a ales un drum profesional diferit.

Frumoase și ambițioase, Lidia (30 de ani) și Eugenia (25 de ani) par să fi depășit durerea provocată de pierderea tatălui lor. Obișnuite să fie protejate de el, fetele s-au confruntat cu provocările vieții de zi cu zi, inclusiv cu datoriile lăsate în urmă.

**Activitățile actuale ale fiicelor lui Vadim Tudor**

Lidia Tudor, acum la vârsta de 30 de ani, a decis să se retragă anul trecut din partidul înființat de tatăl său, PRM. În prezent, ea lucrează ca asistent universitar la Universitatea „Spiru Haret” din București, specializându-se în Psihologie, după ce a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației de la aceeași universitate.

Eugenia, cea mai tânără dintre surori, a absolvit Facultatea de Jurnalism și lucrează ca reporter la o emisiune matinală. Cele două surori au aspirații diferite: în timp ce Eugenia este atrasă de politică, Lidia preferă să fie în centrul atenției, postând frecvent pe rețelele sociale.

Imaginile publicate de ea arată o viață activă și dinamică, reflectând dorința de a-și construi un viitor de succes.

Leave a Comment

Gabriela Cristea, dată afară printr-un mesaj: „Conducerea m-a anunţat printr-un mesaj că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”

**Gabriela Cristea, despre concedierea de la Kanal D: O experiență umilitoare**

Gabriela Cristea a povestit recent despre momentul în care a fost concediată de la Kanal D printr-un simplu mesaj. Deși este acum o personalitate bine cunoscută pe micul ecran, cariera sa a avut și momente dificile. Între 2007 și 2018, Gabriela a colaborat timp de aproape 11 ani cu postul de televiziune, dar a trecut printr-un episod neplăcut.

După ce a petrecut mai bine de șase ani prezentând emisiuni populare, Gabriela a fost anunțată de concediere printr-un SMS, o experiență pe care ea a descris-o ca fiind umilitoare.

Deși a fost o lovitură dură, vedeta a reușit să depășească acest moment și să-și continue cariera cu succes, demonstrând astfel perseverență și forță de caracter.

În 2012, după mai multe sezoane în care a moderat emisiunea „Noră pentru mama”, Gabriela a dispărut din grila de programe, în urma acestei decizii. Emisiunea, cunoscută și sub numele de „Mireasă pentru fiul meu” pe Antena 1, se bucura de un succes considerabil la acea vreme.

Leave a Comment