Gabriela Cristea, dată afară printr-un mesaj: „Conducerea m-a anunţat printr-un mesaj că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”

**Gabriela Cristea, despre concedierea de la Kanal D: O experiență umilitoare**

Gabriela Cristea a povestit recent despre momentul în care a fost concediată de la Kanal D printr-un simplu mesaj. Deși este acum o personalitate bine cunoscută pe micul ecran, cariera sa a avut și momente dificile. Între 2007 și 2018, Gabriela a colaborat timp de aproape 11 ani cu postul de televiziune, dar a trecut printr-un episod neplăcut.

După ce a petrecut mai bine de șase ani prezentând emisiuni populare, Gabriela a fost anunțată de concediere printr-un SMS, o experiență pe care ea a descris-o ca fiind umilitoare.

Deși a fost o lovitură dură, vedeta a reușit să depășească acest moment și să-și continue cariera cu succes, demonstrând astfel perseverență și forță de caracter.

În 2012, după mai multe sezoane în care a moderat emisiunea „Noră pentru mama”, Gabriela a dispărut din grila de programe, în urma acestei decizii. Emisiunea, cunoscută și sub numele de „Mireasă pentru fiul meu” pe Antena 1, se bucura de un succes considerabil la acea vreme.

Leave a Comment

Nu are acces la banii lui, nu îi poartă numele după căsătorie, nu au și nu vor avea copii. Romona Gingașu, dezvăluiri despre soțul ei, moștenitorul Ferrari

**Romina Gingașu, despre viața alături de Piero Ferrari și deciziile lor personale**

Romina Gingașu a dezvăluit că, împreună cu soțul ei, Piero Ferrari, au încheiat un pact în care au decis să păstreze secretă data căsătoriei. Se știe că nunta a avut loc pe 24 iulie 2021, în Capri, iar cuplul a decis că nu își dorește copii.

Romina continuă să atragă atenția cu povestirile sale captivante. Chiar dacă a avut numeroase apariții la TV și în podcasturi în ultimii ani, românca găsește mereu subiecte interesante, fie legate de căsnicia ei, de trecutul său, sau de activitățile din domeniul afacerilor.

Născută în comuna Mânăstirea din județul Călărași, Romina nu a avut o copilărie ușoară, însă acum, la 32 de ani, a reușit să își construiască un adevărat imperiu. De mai bine de trei ani, este căsătorită cu Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, fondatorul renumitei mărci de mașini. Piero Ferrari, în vârstă de 79 de ani, are o avere estimată la 8,9 miliarde de dolari, conform Forbes.

Romina își păstrează numele de fată, deși este cunoscută drept doamna Ferrari. Aceasta a fost invitată recent să împărtășească mai multe detalii despre viața sa alături de miliardar.

Leave a Comment