Nu are acces la banii lui, nu îi poartă numele după căsătorie, nu au și nu vor avea copii. Romona Gingașu, dezvăluiri despre soțul ei, moștenitorul Ferrari

**Romina Gingașu, despre viața alături de Piero Ferrari și deciziile lor personale**

Romina Gingașu a dezvăluit că, împreună cu soțul ei, Piero Ferrari, au încheiat un pact în care au decis să păstreze secretă data căsătoriei. Se știe că nunta a avut loc pe 24 iulie 2021, în Capri, iar cuplul a decis că nu își dorește copii.

Romina continuă să atragă atenția cu povestirile sale captivante. Chiar dacă a avut numeroase apariții la TV și în podcasturi în ultimii ani, românca găsește mereu subiecte interesante, fie legate de căsnicia ei, de trecutul său, sau de activitățile din domeniul afacerilor.

Născută în comuna Mânăstirea din județul Călărași, Romina nu a avut o copilărie ușoară, însă acum, la 32 de ani, a reușit să își construiască un adevărat imperiu. De mai bine de trei ani, este căsătorită cu Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, fondatorul renumitei mărci de mașini. Piero Ferrari, în vârstă de 79 de ani, are o avere estimată la 8,9 miliarde de dolari, conform Forbes.

Romina își păstrează numele de fată, deși este cunoscută drept doamna Ferrari. Aceasta a fost invitată recent să împărtășească mai multe detalii despre viața sa alături de miliardar.

Leave a Comment

Toată lumea credea că au o relație bună, dar acum e totul clar! Fiul lui Bănică Jr, Radu Ștefan, a rupt tăcerea! Ce a putut să spună despre Andreea Marin:

Radu Ștefan, fiul cel mare al cunoscutului artist Ștefan Bănică Junior, a împărtășit recent detalii despre relația sa cu tatăl său și despre legătura cu fosta soție a acestuia, Andreea Marin.

Ștefan Bănică Junior are trei copii: Radu Ștefan, pe care l-a avut cu Camelia Constantinescu, o fiică, Violeta, din căsătoria cu Andreea Marin, și un băiețel, Alexandru, din relația cu Lavinia Pîrva.

În vârstă de 21 de ani, Radu Ștefan este student în ultimul an la UNATC și, în plus, a deschis o cafenea în București, pe care a inaugurat-o recent.

Într-un interviu pentru catine.ro, Radu a discutat despre părinții săi, precum și despre Andreea Marin și sora sa vitregă, Violeta.

El a evidențiat cea mai importantă lecție învățată de la tatăl său: „Profesionalismul în carieră. Prima dată când am urcat pe scena de la Sala Palatului a fost în 2012. A fost un moment special alături de tata. Îmi amintesc că primul impuls a fost să plâng de emoție, mai ales când am văzut câți oameni erau acolo. Totul s-a întâmplat foarte repede și m-am redresat imediat. Tatăl meu este foarte exigent și…”

Leave a Comment