Toată lumea credea că au o relație bună, dar acum e totul clar! Fiul lui Bănică Jr, Radu Ștefan, a rupt tăcerea! Ce a putut să spună despre Andreea Marin:

Radu Ștefan, fiul cel mare al cunoscutului artist Ștefan Bănică Junior, a împărtășit recent detalii despre relația sa cu tatăl său și despre legătura cu fosta soție a acestuia, Andreea Marin.

Ștefan Bănică Junior are trei copii: Radu Ștefan, pe care l-a avut cu Camelia Constantinescu, o fiică, Violeta, din căsătoria cu Andreea Marin, și un băiețel, Alexandru, din relația cu Lavinia Pîrva.

În vârstă de 21 de ani, Radu Ștefan este student în ultimul an la UNATC și, în plus, a deschis o cafenea în București, pe care a inaugurat-o recent.

Într-un interviu pentru catine.ro, Radu a discutat despre părinții săi, precum și despre Andreea Marin și sora sa vitregă, Violeta.

El a evidențiat cea mai importantă lecție învățată de la tatăl său: „Profesionalismul în carieră. Prima dată când am urcat pe scena de la Sala Palatului a fost în 2012. A fost un moment special alături de tata. Îmi amintesc că primul impuls a fost să plâng de emoție, mai ales când am văzut câți oameni erau acolo. Totul s-a întâmplat foarte repede și m-am redresat imediat. Tatăl meu este foarte exigent și…”

Leave a Comment

Constantin Enceanu își vinde bolidul de lux! Internauții, uimiți de numărul de kilometri: ‘Trebuie să ai mare curaj să o cumperi!’

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară din România, a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a anunțat că își vinde mașina personală. Decizia sa a captat imediat atenția publicului, în special datorită numărului impresionant de kilometri parcurși de vehicul. Este vorba despre un Mercedes E220 diesel din 2017, care a acumulat nu mai puțin de 550.600 de kilometri. Internauții au reacționat rapid, iar comentariile au variat de la glume la scepticism în legătură cu prețul solicitat.

### Constantin Enceanu își vinde Mercedesul: reacții online

Cunoscut pentru melodiile sale îndrăgite care răsună la evenimente din toată țara, Constantin Enceanu a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, oferind detalii despre mașină și starea acesteia.

„Vând mașina personală, un Mercedes E220 diesel din 2017. Este bine întreținută, cu schimburile de ulei și filtre făcute la timp. Are 550.600 km și sunt singurul proprietar. Prețul este de 17.500€, având în vedere că, în primăvara acestui an, am investit 6.500€ pentru întreținere,” a scris artistul.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar fanii și alți utilizatori au comentat în număr mare, mulți fiind surprinși de…

Leave a Comment