Cine este soțul Monei Nicolici? Ocupația surprinzătoare pe care o are bărbatul cu care se iubește

### Iată Cine Este Soțul Monei Nicolici și Ce Împărtășesc Împreună

Mona Nicolici a fost o prezentatoare TV de succes, dar a reușit să își păstreze viața personală într-un cerc restrâns, departe de atenția publicului. După un divorț discret de Mihai Nicolici, aceasta s-a căsătorit cu chef Cezar Munteanu, iar cei doi formează un cuplu stabil și fericit.

### O Relație Sănătoasă și O Afacere Comună

Mona și Cezar au o relație de mai mulți ani și, pe lângă dragoste, au decis să își deschidă un restaurant în Capitală. Cezar se ocupă de prepararea mâncărurilor, în timp ce Mona preferă să își ofere sprijinul fără a interveni în deciziile lui. Aceasta îi recunoaște abilitățile și îi oferă feedback constructiv în legătură cu preparatele sale.

„El a acceptat să fiu singurul critic al lui și primește deschis recomandările mele. Îmi place să facem lucruri împreună, dar când vine vorba de gătit, îl las pe el să fie lider,” a declarat Mona.

### O Afacere Pe Picioare

Mona Nicolici și Cezar Munteanu sunt foarte mândri de restaurantul lor. Într-un interviu recent, Mona a explicat cum visul lor a prins viață. La început, erau doar ei doi, dar au reușit să atragă și alte persoane pasionate de gastronomie, dornice să se alăture aventurii lor.

„Am învățat cât de important este să lucrăm ÎMPREUNĂ. Am început cu doi și, treptat, s-au alăturat oameni care apreciază experiențele culinare. Conceptul nostru, ‘One Table Concept’, promovează bucuria de a fi împreună și plăcerea de a savura mâncăruri rafinate,” a explicat Mona.

### Concluzie

Cu o viață personală plină de realizări și o afacere înfloritoare, Mona Nicolici și Cezar Munteanu continuă să își demonstreze abilitățile atât în bucătărie, cât și în relația lor. Aceștia reprezintă un exemplu de colaborare și susținere reciprocă, transformându-și visurile în realitate.

Leave a Comment

Cu ce a mințit-o Cornel pe Iustina la prima întâlnire. Ce i-a ascuns soției sale: „Mi-am dat seama…”

### Iustina și Cornel de la „Insula Iubirii”: Dezvăluiri Surprinzătoare la Testul Poligraf

Iustina și Cornel, foști concurenți în sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, au făcut recent câteva mărturisiri surprinzătoare în cadrul unui test poligraf, invitat de Selly. Tânăra a povestit despre prima minciună pe care Cornel i-a spus-o atunci când s-au cunoscut.

### O Poveste Plină de Revelații

Cei doi au discutat despre experiențele lor din Thailanda și începuturile relației, iar Iustina a fost deschisă în legătură cu sentimentele și reacțiile soțului său față de ispitele din concurs. Cornel, la rândul său, a fost curios să afle detalii despre trăirile partenerei sale.

Iustina a tratat toate întrebările cu sinceritate, afirmând că nu s-a căsătorit din interes. A recunoscut, însă, că a avut dificultăți în a accepta faptul că Cornel are deja patru copii dintr-o relație anterioară.

### Prima Minciună a Lui Cornel

Una dintre dezvăluirile cele mai interesante a fost legată de prima minciună a lui Cornel. Iustina a simțit imediat că partenerul ei ascunde ceva, și anume vârsta sa. „Mi-a spus că are 35 de ani, dar în realitate avea 37. Am aflat adevărul când am verificat buletinul lui pentru check-in-ul la munte,” a povestit Iustina, zâmbind.

### Prima Impresie și Sentimentele

Despre prima întâlnire, Iustina a declarat că prima impresie nu a fost nici bună, nici proastă, ci mai degrabă suspicioasă. „Nu părea un bărbat care își dorea ceva serios, deși m-a surprins cu un buchet de trandafiri,” a adăugat ea.

Cornel a glumit, spunând că a uitat detalii importante și a confirmat că a fost prins în minciuna cu vârsta.

### Sentimente și O Viață Nouă

Iustina a mărturisit că a dezvoltat sentimente profunde pentru Cornel într-un timp scurt și a fost prima care i-a spus că îl iubește. La finalul emisiunii, cei doi au plecat împreună de pe insulă, iar Cornel a aflat că Iustina este însărcinată. Deși temerile erau mari, Iustina a primit vestea cu bucurie, iar Cornel a fost încântat de perspectiva de a deveni din nou tată.

Leave a Comment