Cu ce a mințit-o Cornel pe Iustina la prima întâlnire. Ce i-a ascuns soției sale: „Mi-am dat seama…”

### Iustina și Cornel de la „Insula Iubirii”: Dezvăluiri Surprinzătoare la Testul Poligraf

Iustina și Cornel, foști concurenți în sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, au făcut recent câteva mărturisiri surprinzătoare în cadrul unui test poligraf, invitat de Selly. Tânăra a povestit despre prima minciună pe care Cornel i-a spus-o atunci când s-au cunoscut.

### O Poveste Plină de Revelații

Cei doi au discutat despre experiențele lor din Thailanda și începuturile relației, iar Iustina a fost deschisă în legătură cu sentimentele și reacțiile soțului său față de ispitele din concurs. Cornel, la rândul său, a fost curios să afle detalii despre trăirile partenerei sale.

Iustina a tratat toate întrebările cu sinceritate, afirmând că nu s-a căsătorit din interes. A recunoscut, însă, că a avut dificultăți în a accepta faptul că Cornel are deja patru copii dintr-o relație anterioară.

### Prima Minciună a Lui Cornel

Una dintre dezvăluirile cele mai interesante a fost legată de prima minciună a lui Cornel. Iustina a simțit imediat că partenerul ei ascunde ceva, și anume vârsta sa. „Mi-a spus că are 35 de ani, dar în realitate avea 37. Am aflat adevărul când am verificat buletinul lui pentru check-in-ul la munte,” a povestit Iustina, zâmbind.

### Prima Impresie și Sentimentele

Despre prima întâlnire, Iustina a declarat că prima impresie nu a fost nici bună, nici proastă, ci mai degrabă suspicioasă. „Nu părea un bărbat care își dorea ceva serios, deși m-a surprins cu un buchet de trandafiri,” a adăugat ea.

Cornel a glumit, spunând că a uitat detalii importante și a confirmat că a fost prins în minciuna cu vârsta.

### Sentimente și O Viață Nouă

Iustina a mărturisit că a dezvoltat sentimente profunde pentru Cornel într-un timp scurt și a fost prima care i-a spus că îl iubește. La finalul emisiunii, cei doi au plecat împreună de pe insulă, iar Cornel a aflat că Iustina este însărcinată. Deși temerile erau mari, Iustina a primit vestea cu bucurie, iar Cornel a fost încântat de perspectiva de a deveni din nou tată.

Leave a Comment

Câte operații are, de fapt, Daniela Gyorfi. Artista a spus clar ce și-a făcut și le-a transmis un mesaj tuturor celor care o critică

### Daniela Gyorfi: Confesiuni Despre Intervențiile Estetice și Îngrijirea Personală

Cântăreața de muzică de petrecere, Daniela Gyorfi, a vorbit recent despre operațiile estetice pe care le-a efectuat și despre modul în care se menține în formă. Deși există multe speculații, artista a subliniat că numărul intervențiilor sale nu este atât de mare pe cât se crede. Ea afirmă că, după o anumită vârstă, vizitele la estetician devin necesare.

### O Sinceritate Răsunătoare

Cunoscută pentru deschiderea sa, Daniela a optat recent pentru o procedură de întinerire a aspectului fizic și a discutat liber despre experiențele sale. De-a lungul timpului, artista a făcut mai multe schimbări de look și a recunoscut că a apelat la medicul estetician, primind critici din partea unora. Acum, ea a decis să ignore comentariile negative de pe internet.

„Ce se întâmplă pe TikTok este grav. Încerc să nu mai citesc comentariile, pentru că mulți oameni te jignesc fără să te cunoască. Îmi dau seama că sunt atacată, dar cine mă apreciază, mă apreciază, iar cine nu, nu,” a declarat Daniela.

### Detalii Despre Intervențiile Estetice

Pentru a clarifica speculațiile, Daniela a mărturisit că a efectuat patru intervenții cu anestezie generală: trei la sâni și una pentru a-și corecta nasul. În plus, ea utilizează și tratamente minim invazive, precum botox și diverse proceduri faciale și corporale pentru a se menține în formă.

„Am foarte puține operații estetice comparativ cu ceea ce se spune. Am îndreptat nasul și am avut trei intervenții la sâni. Cât despre botox și alte tratamente, sunt lucruri care mă afectează mai puțin,” a adăugat artista.

### Cele Mai Recente Proceduri

Anul trecut, Daniela a menționat că a investit o sumă considerabilă într-o nouă intervenție estetică, care a inclus utilizarea unor fire pentru a-i ridica fața. „Mi-am făcut niște proceduri noi pe piață, dar am evitat liftingul facial din cauza recuperării lungi,” a explicat ea.

Pentru această intervenție, artista a cheltuit 5.000 de euro, subliniind că investiția în îngrijirea personală este importantă pentru ea.

### Concluzie

Daniela Gyorfi continuă să fie o prezență vibrantă în industria muzicală, având o atitudine deschisă și sinceră față de subiectul intervențiilor estetice. Prin mărturisirile sale, ea inspiră multe persoane să își accepte alegerile de îngrijire personală, demonstrând că frumusețea vine din încrederea în sine.

Leave a Comment