Adrian Mutu, dezvăluirile momentului despre relația cu Sandra: „Nu știu ce urmează”. Au discutat și au luat decizia împreună

### Adrian Mutu Reflectă asupra Posibilității de a Fi Părinți din Nou

Adrian Mutu a împărtășit gândurile sale despre viitorul familial alături de soția sa, Sandra, într-un recent interviu. Cei doi au o relație frumoasă de opt ani și sunt extrem de fericiți împreună, având un băiețel de care sunt mândri.

Când a fost întrebat despre dorința de a deveni părinți din nou, fostul fotbalist a fost deschis și sincer, explicând că au discutat despre acest subiect. El a subliniat că, dacă destinul le va aduce un nou membru în familie, vor primi cu bucurie această veste.

### „Nu pot să spun nici da, nici nu”

„Nu pot să afirm că nu ne dorim un alt copil, dar nici că ne dorim neapărat. Este o situație incertă. Vorbesc des cu soția mea despre asta, și ne-ar plăcea, dar lăsăm totul pe seama sorții. Dacă se va întâmpla, va fi minunat. Dacă nu, ne concentrăm pe copilul pe care îl avem deja”, a declarat Adrian Mutu în cadrul podcastului „Tare de tot” cu Viorel Grigoriu.

### Momentul Potrivit pentru Întâlnirea cu Sandra

Adrian Mutu a mai menționat că a avut relații anterioare, dar a simțit că întâlnirea cu Sandra a venit la momentul potrivit. „Cred că m-am întâlnit cu Sandra exact când trebuia. Aniversăm opt ani împreună în februarie, iar ea m-a acceptat în cea mai bună versiune a mea”, a adăugat el.

Adrian și Sandra continuă să își construiască o viață fericită împreună, sprijinindu-se reciproc în toate provocările.

Leave a Comment

Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?

### Cristian Țânțăreanu Explică Absența de la Botezul Nepoatei Ancăi Țurcașiu

Cristian Țânțăreanu a clarificat motivul pentru care nu a putut fi prezent la botezul nepoatei sale, micuța Zoe, eveniment ce a adus bucurie în viața Ancăi Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, recunoscută pentru succesul său profesional, se bucură acum de fericirea de a fi bunică. Botezul micuței a avut loc recent, dar absența lui Cristian, nașul vedetei, a fost notabilă.

### Motivul Absenței lui Cristian Țânțăreanu

În ciuda zvonurilor, Cristian a explicat că a fost invitat, dar nu a reușit să ajungă din cauza unei vacanțe la mare. A revenit acasă după câteva zile, ceea ce i-a îngreunat prezența la eveniment.

„Eram în concediu la mare, de aceea nu am putut fi prezent. Ne-am întors acasă recent”, a declarat Cristian Țânțăreanu.

### Relații de Prietenie Rămasă

Chiar dacă Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu, au luat-o pe drumuri separate, se pare că au păstrat legătura cu Cristian Țânțăreanu. Milionarul a menționat că a avut o relație bună cu ei și că i-a invitat la ziua sa de naștere, unde Cristian Georgescu a participat, în timp ce Anca a fost ocupată cu filmările pentru un show.

„Anca nu a putut veni pentru că era prinsă cu filmările. Eu am invitat amândoi, n-am nicio problemă cu trecutul lor”, a adăugat Cristian.

### Concluzie

Absența lui Cristian Țânțăreanu la botezul nepoatei nu a fost o alegere deliberată, ci mai degrabă o situație de circumstanță. Anca Țurcașiu continuă să se bucure de rolul de bunică, iar relațiile de prietenie rămân intacte în ciuda trecutului.

Leave a Comment